שאלה מענינית למה אין כאן קישורים לאתרים נוספים?
א אברהם-לב New member 24/12/03 #1 שאלה מענינית../images/Emo23.gif../images/Emo104.gif למה אין כאן קישורים לאתרים נוספים?
מ מתנדב New member 24/12/03 #2 שאלה מעניינת מאוד.... ואפשר לדעת לאיזה אתרים אתה רוצה שאני ישים קישורים?
מ משועממת11 New member 25/12/03 #3 אממממ... זה דווקא רעיון... אפשר להפוך את זה לשרשור של אתרים שאתם מכירים שגם מנסים ל-ג-ש-ר בין הזרמים....
אממממ... זה דווקא רעיון... אפשר להפוך את זה לשרשור של אתרים שאתם מכירים שגם מנסים ל-ג-ש-ר בין הזרמים....
א אברהם-לב New member 25/12/03 #5 יש בעיה ../images/Emo23.gif האינטרנט שאני משתמש בו כרגע עושה בעיות אבל אני מתכוין לאתרים כגון ישיבת בית אל או כיפה
יש בעיה ../images/Emo23.gif האינטרנט שאני משתמש בו כרגע עושה בעיות אבל אני מתכוין לאתרים כגון ישיבת בית אל או כיפה
S sarav55 New member 25/12/03 #8 תגיד שזה לא נכון אני מוכנה להגיד קבל עם ועדה אם חס וחלילה ישימו כאן אתרי דת יאמרו שמתנדב עושה כפיה דתית על החילוניים בפורום
תגיד שזה לא נכון אני מוכנה להגיד קבל עם ועדה אם חס וחלילה ישימו כאן אתרי דת יאמרו שמתנדב עושה כפיה דתית על החילוניים בפורום
מ משוחרר בערבות New member 25/12/03 #10 אפשר לשים למשל לינקים ל מנוף, שופר, חופש, דעת, דעת אמת ואז זה יוצא די מאוזן.