שאלה מענינת שלא קיבלתי עליה מענה

gils33

New member
שאלה מענינת שלא קיבלתי עליה מענה

הייתם מסכימים להצטלם לתכנית טלוויזיה? האם הייתם חושפים את חייכם בפני כל האומה? אתמול במהלך צפייתי בתכנית "סופר נני" חשבתי רבות,האם כל אחד היה מסוגל לעשות זאת... או ב"אמא מחליפה" לצורך העניין. שבוע ימים של צוות צילום שנמצא בבית מהבוקר עד הערב?

בשום פנים ואופן, לא!!

לא הייתי מוכן שיכניסו לי מצלמה לחיים ויתעדו אותי. אם אני צריך עזרה, אני שולף את הארנק ומשלם עליה. אני לא צריך שכל העולם ידע ויראה את ההתמודדות שלי עם בעיות.

gils33

New member
אתמול - דרך הצפייה בתכנית

ראיתי דברים פתאום שגם אני עושה לפעמים. זה לא גורם לך לתהות האם אנחנו לא בסדר ולא יודעים את זה? האם לדעתך - זה תלוי באופי האדם? פרסום או לא? גם בלוג וגם פורום זה סוג של חשיפה. אמנם לא הכל חשוף אך זה סוג של.

אני לא פוסל צפיה בתוכנית

וגם אני לומד מהתוכניות האלו דבר או שניים.. אבל מכאן ועד השתתפות בתוכנית...

akavishon

New member
ההבדל בין בלוג לתוכנית טלויזה

היא שבבלוג אותה קובע את מידת החשיפה ואתה לא עורך את הבלוג עריכות חסרות קשר למציאות רק על מנת ליצור עוד רייטינג ועניין...

motior

Member
אני מניח שלא

אבל אולי תימצא התוכנית שאסכים להשתתף בה...

motior

Member
תוכנית תיעודית

על איש הייטק שבזמנו החופשי הוא בלוגר ושואף להתפרנס מכתיבה. לאחר השידור הוא מקבל טור בעיתון ומלגה שתאפשר לו לעבוד על הוצאת ספרים ולזנוח את ההיטק

gils33

New member
במידה והינך מוצא שעשועון כזה

תעדכן אותי כדי שאשלח מועמדות להשתתף

motior

Member
שאלה אחרת אבל אולי דומה

פעם, לפני פריצת ה"ריאליטי" ההזדמנות הגדולה של האיש הפשוט להופיע בטלוויזיה הייתה בחידוני ידע למיניהם. האם הייתם מסכימים להופיע שם? אני תמיד חשבתי שלא כי זה יהיה מאוד מביך להפגין בורות או סתם לחטוף פחד קהל.

gils33

New member
אם זה חידון

שאני יכול להצליח בוא בוודאות ורמת הידע שלי גבוהה בו אז למה לא? זו חשיפה שלי בלבד. ולא של כל המשפחה. יצא לנו דווקא להשתתף בדבר כזה וזכינו בפרס דיי גדול.

elotan

Member
השתתפתי בחידוני טריויה (בחלק גם קיבלתי כמה

גרושים)

hirshfe

New member
בחיים לא

מה שאני בטוח שבעריכה "נכונה" כל משפחה שכאן אפשר יהיה להוציא אותם כלא מתפקדים

AlonPe

New member
תגובה מאוחרת:

בלי להיכנס לצדקנות וציקצוקי לשון, אני אישית, לא אוהב את זן הטלויזיה הזה - ריאלטי. זה פשוט לא מעניין אותי. וגם ככה הזמן שיש לי לראות טלויזיה הוא זעום וקצוב (זה חוץ מ-רינת ויויו או דורה ובוטס) ה-תת זן הזה, של תכניות ראילטי טיפוליות כביכול - מחליא אותי! בעיקר בגלל הילדים שמשתתפים בו. מבוגר שרוצה להשתטות ולעשות פאדיחות, או לשפוך ת'קישקעס שלו בפניי כל האומה - שיבוסם לו. לילדים אין אפשרות בחירה אמיתית! גם אם הם אומרים שהם רוצים "להיות בטלויזיה", אין להם יכולת להבין את כל ההשלכות והמשמעויות של זה. בעיניי זה פסול! לדעתי גם מע' היחסים בין המפיקים למשתתפי התוכניות האלו, היא נצלנית! בעיניי זה ניצול ששווה בערכו לניצול מיני של מטופל בזמן טיפול! בשאר תכניות ריאלטי, מתקיימת מע' סימביוטית שבה כולם פחות או יותר מרויחים. המפיקים (כמובן), הצופים, וגם המשתתפים. בסוג הזה של תכניות ריאלטי, המשתתפים לא מרויחים כלום, או מעט מאוד! בוגרי סופר נני לא הופכים להיות כוכבים! אני לא מאמין בטיפולי "זבנג וגמרנו" עם או בלי מצלמות.

ורדה 1

New member
שמעתי ראיון עם האשה שעברה "טיפול זוגי" בתכנית בתוכנית ניכר היה שלזוג לא חסר כסף ולכן בעלי העלה את השאלה - למה הם לא משלמים למטפל זוגי מהשורה הראשונה במקום לחשוף את עצמם ואת משפחתם בצורה מביישת. היא סיפרה שניסו כבר הכל ושום דבר לא השתווה לטיפול עם מצלמות שכל עם ישראל יכול לראות. היא גם סיפרה שהתובנות מחזיקות מעמד גם כיום, זמן רב לאחר צילומי הפרק. אני אישית, בחיים לא הייתי מסכימה להשתתף בתכנית ריאליטי - לא כזו וגם לא "האח הגדול", "השרדות" וכד'. חידוני טלויזיה - בכיף../images/Emo45.gif

למעלה