שאלה מענינת

liran22

New member
שאלה מענינת

לפני זמן מה ראיתי את הסרט מסע בין כוכבים :דורות ובקטע הפתיחה ראיתי שחקן מוכר שהיה על סיפון אנטפריז B ונידמה לי שזה אותו שחקן שמשחק את טובק בואג´יר. האם אני מתבלבל? ואם זה נכון אז יש כאן סטירה די חזקה בעלילה? לא?

itstzar

New member
לא זכור לי שטים רוס שיחק ב"דורות"

אבל בדור הבא בפרק "starship mine" הוא שיחק בתור פושע ולא טובוק וממש לא וולקני. ואין שום סטירה בעלילה כי זו דמות אחרת, אמנם משוחקת ע"י אותו שחקן, אבל דמות אחרת

Bajoran Preist

New member
תשובה מעניינת!

זהו אכן טים רוס, אשר משחק את טובוק. אישרתי את העניין רשמית בקרדיטס של הסרט באתר של סטאר-טרק. רשום שם שטים רוס משחק לוטנט. ככל הידוע לי זהו אינו טובוק, בעוד שטובוק שירת בערך באותה תקופה באקסלסיור של סולו... דרך אגב, היה גם פרק של הדור שהתמקד באקדמיה בכדור הארץ, ואחד השחקנים היה "טום פריס" .

Bajoran Preist

New member
אה כן, שלא לדבר על כך שאבא של סיסקו

משחק בסרטים של הצוות המקורי אדמירל!

The Exorcist

New member
ומיקל דוראן משחק

את העורך דין של קירק במסע בין כוכבים 6 - ארץ לא נודעת.

bigbadjoe

New member
כן זה כן

זה טובוק מסופר באיזשהו פרק בוויאג´ר
לאיודע לאיזו עונה עם היצור שנכנס למוח וגורם לבן אדם להשתגע או משהו ממש לא זוכר

Bajoran Preist

New member
../images/Emo58.gifעד כמה שאני יודע....

הפרק השאתה מדבר עליו הראה את טובוק באקסלסיור... לא באנטרפרייז B והוא כבר שודר ב-יס, עונה שנייה נדמה לי

S h a y 9 9 9

New member
הפרק שבו טובוק משרת באקסלסיור הוא

1.בש.ח. היום בYES עוד פחות משעה. שידור חוזר ב02:40 לפנות בוקר 2.טים רוס משחק לוטננט ב"דורות" שמשרת על האנטרפרייז NCC-1701-B. זה לא טובוק!!! זה רק אותו שחקן, למעשה הדמות אנושית. זה לא חור בעלילה זה פשוט מיחזור של שחקנים זה קורא די הרבה ואם תחזרו כמה עמודים אחורה בפורום תראו שכבר דיברו על הנושא של מיחזור שחקנים לפני כמה שבועות.

למעלה