שאלה מענינת

rachell

New member
שאלה מענינת

מיקה שלי בת שנתיים וחודשיים אתמול שאלה אותי מה קרה לסימבה, אבא שלו למה אוי אוי אוי התרגום: מה קרה לאבא של סימבה? מה לענות לה מה הייתם מצעים

אני חושבת שאת האמת ותופתעי

לגלות איך הם מקבלים מוות - בקלות ממש לפחות ככה היה אצלי. אנחנו לפני 5 שנים הקלטנו את פארק היורה כי הילדות שלי מתות על דינוזאורים וזה עד היום. יש שם קטע מפחיד שהטי-רקס אוכל מישהו ונשארת רק רגל. וגם רואים בדיוק איך הוא תופס אותו בפה ומטלטל עד שהוא בטוח שזה מת. אומנם הטי-רקס זה רק מכונה ומה שמטלטל זה בטוח גם לא השחקן האמיתי אבל זה ממש דומה לקטע אמיתי. בכל מקרה אמא שלי חשבה בזמנו להסתיר את זה מהילדות והן לא נתנו לה רצו לראות ואח"כ לא היו סיוטים בכלל ומאז הן מקבלות את הקטע של מוות ממש בקלות. בדיוק כמו שנמלה מתה כי דורכים עליה, או ג´וק בבית מת כי מתיזים עליו ספריי. תתייחסי לזה בקלות יחסית, תסבירי איך שנוח לך ואני מבטיחה לך שתהיי המומה מהתוצאה. בהצלחה.

jole

New member
מסכימה עם אמא של דפנה לחלוטין

לי מאד אהב את הסרט ואנחנו ישבנו איתו בפעם הראשונה שהוא ראה. ובאמת כשמציגים את הדברים כמו שהם ככה הם מתקבלים. עברנו איתו על מעגל החיים מהנמלה שדורכים עליה ועד החיות הגדולות שאליהן הילדים יותר מתחברים. הוא היה מוכן לקבל הכל פרט לעובדה שאריה בטבע יכול לאכול זברה. הכל הוא קיבל - את זה בשום אופן והוא אפילו ניהל איתנו וויכוחים סוערים בנושא. אז עזבנו את זה. לא צריך לנפץ את כל האשליות שלהם נכון?

למעלה