שאלה מעריצי לינקין פארק

lp2002

New member
שאלה מעריצי לינקין פארק

האם אתם חושבים ש הדי ג´י של לינקין פארק מוסיף להם בשירים הכוונה האם אתם רואים את ההבדל בין שירים של להקות שאין להם די ג´י לבין לינקין פארק שיש להם די ג´י האם מר האן לא נחוץ בעצם כי הוא לא משנה כלום מה דעתכם האם הוא משנה משהוא בשירים?........??......?.......?

PowerPuff-Girl

New member
זאת שאלה בכלל?!

מהההה???!! לינקין פארק לא אותו דבר בלעדיו! חוץ מהקטע שהוא עושה בדיסק שלדעתי הוא ממש טוב :) החלום שלי זה לעשות סרקצ´ים! זה נראה כל כך כייף! אז אני ממש אוהבת את זה, בעיקר כשזה מתחבר עם מוזיקה שאני אוהבת.. לדעתי השילוב שלהם ממש טוב! וכל הדברים הקטנים האלה באמת זה מה שעושה את לינקין פארק מיוחדים!!!!!!!!! את השירים שלהם לפחות.. :)

shay or eli

New member
לדעתי הם מסתמכים עליו יותר מדי

לדעתי לינקין פארק היו נשמעים הרבה יותר טוב אם הוא היה קצת מוריד פרופיל והיה יותר דגש על שאר הנגנים. למרות שהם לא יכולים להיפטר ממנו לגמרי כי הוא אחרי על חלק גדול מהצליל שלהם והוא אחד מהסימנים המסחריים שלהם. וכן, יש הבדל בין להקות עם דיג´יי ללהקות בלי. שומעים בסאונד.

xero1

New member
אאהההההההההההההההההההההההההה

זה לא הבנאדם שעושה את כל העבודה בלהקה הזאת..?

lp2002

New member
תאמת אני חושב ש...

אני לא חושב שהוא עושה את כול העבודה בלינקין פארק אבל בהחלט עושה משהוא טוב לשירים של לינקין פארק הם יותר קליטים ויותר מקפיצים אבל תאמת לא ממש מרגישים אותו בשירים אבל הוא בהחלט עושה משהוא שעוזר לשירים להיות להיטים כול אחד

תגובה

לדעתי MR HUMN תורם המון (לא רק שהוא עושה כמעט את כל הסאונד) אלא מה שהוא עושה זה מייחד את LP מכל השאר. הוא עושה את אותה עבודה שג´ים מוריסון עשה עם הדלתות, אומנם לא רואים את הפרצוף שלו בכל חור, אבל הוא מיחד את הלהקה (נדמה לי שרק LIMP מחזיקים DJ חוץ מLP לא?) וזה תורם להם המון. לינקין פארק, כמה שהם אדירים יצטרכו את הDJ בסיבוב, דהיינו, עוד שלוש - ארבע שנים יקרה ללינקין אותו דבר שקורה להרבה להקות (GREEN DAY נניח) שהקהל הרחב מאבד עניין בהם. אז נכון שיש את קהל המעריצים הקבוע, אבל רק אם הם יחדשו כל הזמן הם ישרדו. אחרת בי בי

shay or eli

New member
להקות שיש להן דיג´יי

Linkin Park Limp Bizkit Korn Slipknot Deftones Incubus Godsmack (אם אינני טועה) Disturbed ככה שלינקין פארק לא מאוד מיוחדים בקטע הזה... למרות שלינקין פארק הם אחת מהלהקות שהכי דוחפות אלקטרוניקה לשירים שלהם.

lp2002

New member
לא חושב שהם מיוחדים בקטע הזה

אבל החלט מייצרים משהוא יפה בעזרת הקטע הזה של להקה עם די גיי

למעלה