שאלה מפגרת, איי נואו..

Nessa12

New member
אוף. יוזמה=בע!

קריסטה

New member
כן.

אני הודעתי לשכן החדש שכל פעם שתהיה לי בעיה בחדווא אני אבוא אליו.

Nessa12

New member
חכי, זה אח"כ....

תתפלאי, אבל השירותים במכללה אצלנו 10! לעומת השירותים בכצה (אני מאמינה שהיית שם) ששם אחת החברות שלי עשתה מעשים שלא יעשו בשירותי הכצה.

קריסטה

New member
תיקרצי לו ותעבירי לשון על השפתיים.

הוא כבר יגרור אותך. (לא מכירה את הכצה אבל אלוהים ישמור, מה מגניב בשירותים??? אפילו רכב עדיף)

Nessa12

New member

חחחחחחחח ברור.. אני פשוט אקרוץ, אלחך את השפתיים, אגיד לו "היי בחוריקו, זה פנס בכיס שלך או שאתה סתם שמח לראות אותי" ובזרימה!

קריסטה

New member
מה, חשבתי את אוהבת נבוט בראש

יאללה, פשוט תתחילי איתו שיחה. במקרה הכי הכי גרוע הוא יחשוב שאת נורא חברותית. אין פה שום סכנה.

Nessa12

New member
ברור...

אני מעדיפה בשיטה נטולת סיכונים. מצד שני, מי שלא מסתכן לא מרוויח. אז לא... נגזר עליי לקרוא רומנים רומנטיים עד קץ הימים!

כפרה שלי,את לא מאלה שאוהבים לקשקש סתם, אה?

כלומר בטוח שכן אבל לא מתאים לך לקשור שיחות סרק עם חיוכים דביליים...?

Nessa12

New member
חחח זה מרגיש לי פתאטי

ני לא יודעת לפלרטט במודע! (רק לא במודע)

בגנות מודעות היתר....

אבל לשמחתך זה אף פעם לא מאוחר מדי. בפעם הבאה לכי ותשבי לידו בטבעיות ותתחילי עם "שלום". תשאלי משהו בשקט באמצע השיעור. החיוך זה מאסט כאן.

hamudik

New member
תתחילי בשלום כשאת רואה אותו

ותנסי לפתח שיחה... אם זה לא יעבוד - את יכולה פשוט להוסיף אותו בפייסבוק וזהו

Nessa12

New member
אוקיי וידוי קטן, חמודיק:

בגדול הרעיון שלך מהמם!! אבל אני אמורה לא לדעת בכלל איך קוראים לו. ולמה אני אומרת "אמורה"? כי בדרכי גישוש חולניות שלי (כי כזאת אני, סטוקרית) עליתי על שמו. ניסיתי לראות חברים משותפים - אבל אין! אחרת ברור שהייתי לוחצת על כפתור הADD AS FRIEND! וזה מעט מוזר לצרף אותו ככה, אאוט אוף דה בלו.. |נבוך|

hamudik

New member
אז תתחילי בשלום בשביל לשבור את המבוכה..

תפתחי שיחה קלה ותראי לאן זה יוביל. ואל תדאגי, הוא גם יודע איך קוראים לך

Nessa12

New member
אע.... לא חושבת חע

בינתיים כל עוד אין לי הוכחות מוצדקות, אני מעדיפה להאמין שזה הכל בדמיון הקשיש והטוב שלי

למעלה