שאלה מפוקר סטרטג'י

DoubleN

New member
שאלה מפוקר סטרטג'י

All players have about 17 big blinds in their stacks. You are in late position and hold a pair of sixes (66) pre-flop. No one has entered the pot before you. What do you do ? raise fold call חבר שאל אותי ואמרתי לו שרייז, מה התשובה הנכונה לדעתכם בסיטואציה הזאת, ומה התשובה שפוקר סטרטג'י מחפשים?

modz0r

New member
מסכים עם התשובה שלך

אולי פעם בכמה זמן לעשות לימפ, אבל רוב הפעמים בהחלט רייז. מה התשובה שהם רוצים? נראה לי גם רייז..

DoubleN

New member
אצלהם זה לא רייז

קשה לי להאמין שפולד, אז נשארנו עם קול, למרות שמלייט פוזישן צריך לעשות רייז, ממיד ואירלי פוזישן(אם אני דיפ סטק) הייתי עושה לימפ/פולד.

nadd

New member
לימפ - זה אחד

שמהמר הימור קטן ולא עושה רייז גדול כנראה בודק את האפשרויות לקלפם שביד שלו בהתאם לטרן ולריבר. כך אני חושב.

Papito

New member
לא נכון

לימפ זה להשוות את הבליינד לפני פלופ, אך ורק זה, בלי הימור בלי רייז בלי פולד, רק השוואה. בלי קשר למה שיש בטרן ובריבר.

modz0r

New member
בהחלט מוזר..

תגיד זה בקבוצת השאלות של SSS? כי אם כן, אז התשובה "הנכונה" היא פולד..

Caro Kan

New member
"קול" הכי הגיוני.

אם אתה עושה "רייז", נניח לשלושה בליינדים גבוהים, ואחד השחקנים משווה אותך אתה כבר "פוט קומיטד" (נשארו לך 14 בליינדים גבוהים, ובקופה יש 6), וחייב "אול אין" מיד אחרי הפלופ. "קול" משאיר אותך עם אפשרות לצאת.

modz0r

New member
אתה אפילו לא מתחיל להיות קרוב לפוט קומיטד

יש לך עוד 14 בליינדים.. אלא אם כן התחלת את היד עם 60, אין שום סיבה לחשוב שאתה פוט קומיטד.

DoubleN

New member
איך עם 14 בליינדים אתה פוט

קומיטד?איזה שטות,כולה 6 BB בקופה, עם טקסטורה נכונה של פלופ אתה ממשיך, עם פחות טובה אתה עושה פולד בלי בעיה.

Caro Kan

New member
בקופה יש חצי ממה שיש אצלך.

במקרה כזה, אם אני רייז לפני הפלופ, זה רק כדי להמשיך אול אין אחרי הפלופ בכל מצב.

modz0r

New member
ופה ההבדל בין משחק לכיף, למשחק על כסף

אתה לא יכול לעשות reload או להתחבר מחדש למחרת אחרי שאתה מפסיד את היד הזאת ולקבל את כל הצ'יפים שלך מחדש, אז אתה צריך לשחק חכם ונכון (גם סטטיסטית). אני לא יודע איפה למדת את ההגדרה הזאת של פוט קומיטד, אבל הנה ההזדמנות שלך להבין שזה לא נכון, ולהבין את ההגדרה האמיתית. ההסתכלות של פוט קומיטד היא אומנם סובייקטיבית בלבד, אבל לדעתי ההגדרה המאוד כללית של פוט קומיטד היא שהשקעת לפחות 75% מהצ'פים שהיו לך בתחילת היד, או מספר הצ'יפים שנשארו לך קטן מ-5 בלינדים (ואני מאמין שרוב האנשים יסכימו איתי, אולי עם שינוי קל). במקרה הזה נשאר לך 14 ביג בלינד מתוך ה-17 שהיו לך בתחילת היד, ככה שאתה לא עונה לאף אחד מחלקי ההגדרה, ולכן אתה לא קרוב להיות פוט קומיטד. מקווה שתבין את זה.

Papito

New member
יופי שהיית עושה רייז אבל במינימום

זה לא מצויין באחת האפשרויות.

shaywh

New member
התשובה שהם מחפשים לדעתי היא פולד

טווח הידיים המומלץ של PS מתחיל ב77+ אם אני זוכר נכון. וזה אותו הטווח גם בטורנירים. אולי 88+. call זאת אפשרות רק בFL וגם אז היא לא מומלצת כמו רייז.

yaronbol

New member
נשלח בטעות.

לגבי ה-50$ מסטרטג'י, עשיתי את כל השלבים, עברתי את החידון ועדיין לא קיבלתי את הכסף.. מישהו יודע מה הסיבה?

למעלה