שאלה מפורום אחר....

שפנים

New member
שאלה מפורום אחר....

האם אתם אולי יודעים אם מותר בהריון להשתמש בשמן אקליפטוס להקלה בדרכי הנשימה? אני "סתומה" כבר יומיים, משתדלת לא לקחת כדורים, אבל מאוד מצוננת, מקוררת ועם יובש בפנים. המליצו לי על אמבט אדים + שמן אקליפטוס וגם לשים כמה טיפות על כרית השינה.... מותר בהריון?

bflygirl

New member
אפשר לדעת גם באיזה חודש את?

עקרונית שמן אקליפטוס אינו ממולץ לנשים בהריון אני ממליצה לך שינה מרובה ושתייה מרובה- שתייה קרה תועיל אבל לא יותר מידי קרה בטמפרטורת החדר חשוב לשמור על החום הגוף וכמה שיותר לנוח ניתן גם לשתות תה אכצינאה ויש גם טיפות אצינאה שקונים וניתן להוסיף למיים ולתה, אך יש להיוועץ ברופא לפני לקיחת אכצינאה. ותרופת הסבתא הטיבעית היא דבש+לימון לגרגר בגרון ולבלוע אפשר גם דבש+בצל- כאשר משרים את הבצל עם הדבש למשך כמה שעות ושותים את התערובת אחר כך. כדאי לקחת הרבה מאכלים עם ויטמין C כמו לימון, תפוז... וגם רצוי להחליף את מברשת השיניים לאחר סוף המחלה. והרבה בריאות

שפנים

New member
היי, אני שבוע 32

כלומר, תחילת חודש שמיני. התופעות של ההתקררות ממש גרועות וקיצוניות בהריון: יובש היסטרי בפנים אף סתום לגמרי - שמאלץ אותי לנשום מהפה... כאבים סביב העיניים ואפילו בשיניים הקדמיות חוסר חוש טעם וריח.... בקיצור תענוג... קניתי את שמן האקליפטוס בתקווה לשיפור, אבל נלך על השיטה הישנה של דבש ולימון... יש אולי עוד רעיונות??? ותודה על התגובה המהירה...

bflygirl

New member
בכל אופן

שמן אקליפטוס אסור לך מותר עלים של אקליפטוס בסיר של נירוסטה או איימיל ןלתת לזה לרתוח 15 דקות ושהאדים יתפזרו רק בחדר שבו את נמצאת. עם הריון צריך מאוד להיזהר! יש פרופוליס גם אכניצאה- יש תמצית כזו לקנייה שזה אנטיביוטיקה מהטבע האכניצאה זה של הדבורים והפרופוליס זה מהטבע- אנטיביוטי וביחד זה עוזר מאוד זה סירופ טעים שמתאים גם לילדים קטנים ורק בריאות

bflygirl

New member
בבקשה וברוכה הבאה לפורום ד.א

והכי אני ממליצה זה על הדבש! לדבש סגולות רבות מרפאות והוא טעים ובריא

shlomits

New member
פרופוליס בהריון לא מומלץ!

לגבי אכינציאה הדעות חלוקות אבל אני יודעת ממקורות רבים שפרופוליס לא מומלץ בהריון!!

shlomits

New member
מעניין, כי בכל בית טבע יגידו לך

שאסור, ואפילו בקו המידע של הדס, שיש להם אינטרס למכור את המוצר אומרים שאסור, ובנוסף נאמר לי כך על ידי אישה שהיא גם רוקחת "רגילה" וגם רוקחת הומיאופטית!

bflygirl

New member
אכניציאה זה על בסיס ספירט

וכאן יש בעיה כי זה חומר חריף ואכיניצאה שמשפיע על הכבד רק עם לוקחים בכמויות גדולות אני אישית הייתי לוקחת את זה בזמן הריון בכמות שנותנים לילדים בי 5-10 טיפות בתה או במיים ולגבי הפרופוליס אין בו שום חומר חריף, כך שאיני רואה בעיה בכל אופן הוספתי בהודעה הראשונה או השנייה שכדאי להיוועץ ברופא לפני השימוש במידה ולורחים אכניציאה

bflygirl

New member
לורחים= לוקחים

ומה שרשמתי: ניתן גם לשתות תה אכצינאה ויש גם טיפות אכצינאה שקונים וניתן להוסיף למיים ולתה, אך יש להיוועץ ברופא לפני לקיחת אכצינאה.

bflygirl

New member
ד.א הפרופולוס עובד לאט יותר מאנטיבי

אנטיביוטיקה ועדיף פי מאה על אנטיביוטיקה והתכוונתי לפרופוליס+אכצינאה בטיפות שזה שילוב מעולה בכדורים המינון קצת יותר חזק אבל הפרופוליס הוא אדיר ותחליף מצויין לאנטיביוטיקה... ובכל אופן יש להיוואעץ ברופא לפני

Gill Gallad

New member
עד כמה "לא מומלץ" ../images/Emo35.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif

גם אני בהריון (שבוע 25) ו"סתומה" מאז תחילת ההריון. לאחרונה נשברתי ובשלשת הלילות האחרונים טפטפתי טיפות שמן אקלטפטוס על הכרית (בריכוז די גבוה עלי לציין... עזר פלאים!) עד כמה עלי לחשוש? ממש נלחצתי עכשיו...
תודה.

ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo141.gifgill gallad

בוקר טוב לך. מעט אינפורמציה בשבילך על השמנים האתריים. לאקליפטוס יש השפעה פעילה כגורם ממריץ על הגוף. ולאנשים מסויימים וזו תופעה נדירה יש רגישות מיוחדת או אלרגיה לתמציות שמנים ,כמו למשל שמן אתרי אקליפטוס עלול ליצור סימני מחלה בעור או במערכת העצבים. לכן הייתי מציעה שמן אתרי ניאולי ,ממשפחת ההדסיים. לטפטף 2 טיפות בלבד במבער מהול במים . השמן בטוח לשימוש ,יעיל לבעיות בדרכי הנשימה,התקררות,נזלת,וכ"ו. *כמו כן יש שמנים נוספים שרצוי להימנע מהשימוש בהם בזמן הריון, כמו המנתה,והמרווה הרפואית ,ריחן=בזיליקום, מור, קורנית -אדומה=תימוס, אזוב-רפואי=היסופ . יום קסום לך.

למעלה