שאלה מפורום מאטריקס ישן

• פותח הנושא IC4
  • פורסם בתאריך

IC4

New member
שאלה מפורום מאטריקס ישן

איזה להקות/אמנים הייתם רוצים שייכללו בפס קול של מאטריקס 2? אני בעד פיר פקטורי , כי מלבד המטאל שהם עשו הם גם עושים אינדסטריאל ממש חביב

love_asp

New member
אני ממש לא מבין בזה אבל אם כבר

מזכירים את הנושא של פסקול, מישהו יודע מה השם של השיר שניאו שומע תוך כדי שינה, לפני שמופיע על המסך "תתעורר"

IC4

New member
massive attack - dissolve girl :)

קראתי את זה בFAQ שמישהו נתן פה פעם גם הורדתי את השיר שהיה בטריילר לסרט שיר של enigma eyes of the truth נדמה לי בכל מקרה לא צריך להבין רק זרוק שמות של אמנים שאתה תשמח אם יהיו בסאונדטראק

Chot

New member
היה שם מטאל?

מממ זה לא היה אלקטרוני קשוח שכזה? בכולופן, אין לי רעיונות גאוניים רק נזכרתי לפתע ב system of a down - wake up אני מניחה שזה היה יכול להיות נחמד באיזה קטע מהיר רלוונטי?

IC4

New member
הממם טוב לכל מי שלא הבין:

SOUNDTRACK לווא דווקא רק הכוונה למה שיהיה בסרט עצמו אלא גם באלבום ROCK IS DEAD של מרילין מנסון למשל זה לא בסרט אבל הוא הרי מופיע בכתוביות ובקליפ שלו יש קטעי מטריקס ולא היה מטאל של פריקים (את בת 15 אז אני מרשה לי להגיד את הביטוי הזה לך) אבל היה DEFTONES והיה MINISTRY-BAD BLOOD לא היה אך ורק אלקטרוני סך הכל שאלתי שאלה פשוטה, למה ישראלים מסבכים הכל :) אני זוכר שבפורום ההוא הרבה רשמו CRYSTAL METHOD והיה גם מישהו שרשם PITCHSHIFTER

badphish

New member
מטאליקה ממש מתאימים לסרט הזה

אבל הדברים הישנים יותר שלהם אבל עזוב אותך איך אפשר בכלל להוסיף משהו לדיסק שיש עליו שיר של ראיג´ הצעד הבא זה להפוך אותו לאלבום שלהם די הם כאלה כלים

למעלה