שאלה מפי חובב קומיקס בתחילת דרכו:

Lu Tze

New member
שאלה מפי חובב קומיקס בתחילת דרכו:

חברת DC פעם הוציאה קומיקס בשם סנדמן, אני לא מתכוון לסנדמן של ניל גיימן, אלא לסופר הירו ש"פעל" לפני המון שנים. בגלל שכל מה שיש לי על הסופר הירו הזה הוא העובדה שהוציאו חוברות שלו לפני הרבה זמן והמראה הכללי שלו (מסכית גז בצבע צהוב וגלימה סגולה) ובגלל שאותה חברה (פחות או יותר) הוציאה עוד סידרת חוברות מצליחה בעל אותו שם, ממש קשה לי למצוא מידע עליו. מישהו יכול לעזור לי?

Lu Tze

New member
the sandman

אבל חיפוש באינטרנט לא הניב שום תוצאות, חוץ מהסנדמן של ניל גיימן.

קרייטון

New member
אממ איפה חיפשת? ולא רק באינטרנט

שאתה חושב (גוגל וכאלה) אני יכול למצוא אתר על תולדות הקומיקס, באיזה שנים הוא היה קיים?

Lu Tze

New member
זו הבעיה, אין לי מושג.

חיפשתי במנועי החיפוש הרגילים (גוגל אלטהויסטה ושות'), לא באתרים שעוסקים ספציפית בקומיקס.

אולי תנסה בלינק המצורף

האתר הזה, שנקרא TOONOPEDIA, מכיל מידע על חוברות מתקופת הגולדן אייג' והסילבר אייג', קישורים בין סדרות אנימציה לקומיקס ומגוון דמויות קאלט אמריקאיות אחרות. נסה ומי יודע... בהצלחה.

Scum Bunny

New member
אני לא יודע עם זה עוזר...

אבל בזמנו קראתי את ה-TPB הראשון של סנדמן של ניל גיימן. זה היה לפני כמה שנים ולכן הזכרון שלי ממנו מעורפל משהו, אבל אם אני לא טועה בקטעים מסוימים שם סנדמן הופיע בתלבושת שכללה גלימה סגולה ומסכת גז. בפרט אני זוכר סצנה בה הרקע כולו מכוסה בדמויות סנדמן במסיכת גז, אם כי אני כבר לא זוכר את ההקשר. איזה חלום, אולי.

Lu Tze

New member
בדקתי, ואתה צודק.

ההקשר הוא שהיקום ניסה "למצוא חלופה" לסנדמן (של גיימן!). דרך אגב, היה עוד סנדמן (השני מבחינה כרונולוגית) שהופיע באחד מהקומיקסים של הסנדמן של גיימן.

ailag

New member
אבל זה היה../images/Emo58.gif(קצת ../images/Emo58.gif)

סנדמן מזוייף. והוא הופיע בספר השני, the doll's house.

למעלה