שאלה מצחיקה

january18

New member
שאלה מצחיקה

קרה לכם פעם, ש´בתחילת דרכם´ התבלבלתם? אני מדברת על הימים הראשונים שהחלטתם להפוך לצמחונים/טבעונים ופתאום לרגע שכחתם והתכוונתם לאכול משהו? אני יודעת שביום הראשון שהחלטתי להפוך לצמחונית, בשיא האדישות הכנתי לעצמי סנדוויץ עם טונה, ואז התיישבתי לאכול אותו, ובשניה שלפני שהכנסתי את הסנדוויץ´ לפה שמתי לב מה אני עושה.. מה זה התביישתי מעצמי, מרוב הטמטום
כמובן שישר זרקתי את זה לפח. ידיד שלי שהוא צמחוני סיפר לי פעם אחת שהוא היה כל כך רעב והוא לא יכל לעמוד בזה : סנדוויץ´ טונה שמכרו באיזה קיוסק והוא אכל אותו ואח"כ הוא היה כ"כ מאוכזב מעצמו.. והוא דווקא אחד כזה שהולך למליון הפגנות ופעיל במלא ארגונים.. אז זה נשמע לי קצת מוזר.. רעות.

adipo

New member
טוב לדעת שאני לא היחידה...

בתחילת דרכי, הכנו פעילות כלשהי בקן (מקום פעילות של הנוער העובד והלומד) ואחת האמהות הכינה לנו ארוחת צהריים (כי היינו שם כל היום), היו שם נקניקיות בפיג´מה (דבר שמאוד אהבתי) ושניצל לצמחונים, ואני בשיא הטבעיות הושתטי יד לנקניקיות ואז אחד מהצמחונים האחרים אמר משהו על השניצלים או משהו כזה ואני קלטתי מה עשיתי וישר זרקתי את זה חזרה. זה היה לי ממש מוזר וגם אני התביישתי ושמחתי שאף אחד לא שם לב...

IC4

New member
אהההה!!! לאאא!!!!! ur wasting

a perfectly good tuna sandwich ! טוב האמת שאני לא זוכר טונה כדבר טעים אז לא משנה לי קרה פעם כשהייתי קטן ביום כיפור החלטתי לצום ולמחרת קמתי וראיתי את אח שלי אוכל לחמניה עם חמאה ונראה טעים אז אכלתי ואז *אופס!* אגב את יודעת שזה שזרקת לפח לא עזר לאותה טונה שכבר מתה, היא סתם נרקבה לה בפח במקום להתעקל בקיבה שלך ... ככה שאני לא יודע אם זה מנחם אותך אבל היית יכולה באותה מידה כבר לאכול אותה ולהגיד לך להבא לזכור שלא לקנות עוד טונה
בקיצר - היית צריכה לתרום את אותו סנדביץ´ למישהו אחר שגם ככה אוכל בשר... ואז אולי היינו שומרים לקצת עוד זמן איזה חלק של דג טונה שעוד לא הפך לאוכל

zooti

New member
אכנכון + שיפור

אני במקומך הייתי תורמת את הכריך לחתול רחוב רעב.

למעלה