שאלה- מצטערת על האורך והעומס בפרטים

שאלה- מצטערת על האורך והעומס בפרטים

סיפור ארוך- אנסה לקצר ואשמח לנדב פרטים נוספים במידת הצורך..... אז ככה. פגשתי מישהו לפני שלושה חודשים בערך בבית של זוג חברים משותף. לאחר מכןיצא לנו להיפגש במיקריות מדהימה כל פעם מחדש, כאשר מפעם לפעם השיחות התארכו להם והתחלנו להיות ידידים. פעם אחת הלכתי לבית קפה יחד עם חברה וראיתי שם אותו ואת חבר שלו (שוב במקרה) והצטרפנו אליהם לשולחן. לאחר כמה ימים הוא מתקשר אליי ומספר לי שחבר שלו נדלק עליי והתעניין אם אני מעוניינת בחבר- לא הייתי מעונינת. לאחר מספר ימים נוספים הבנתי שאני בעצם מעוניינת בו ועזרתי אומץ ואמרתי לו את זה (דבר שלא אופייני לי בכלל). הוא אמר לי שגם הוא היה מעוניין בי אבל לא נעים לו מהחבר. הקשר התנתק למשך שבועיים. ואז הוא התקשר אליי וטען שהוא לא יודע לאן הדברים יתקדמו והוא החליט לזרום ולראות מה יקרה לי לא היתה לי בעיה עם זה, כי אני לא מאוהבת בו או משהו ובסה"כ דיי נחמד לי איתו. התחלנו לדבר, להתכתב ולבלות יותר ויותר כידידים, כאשר ברוב הפעמים גם החבר היה מצטרף לבילויים עם שאר החברים. עם הזמן התחלתי להכיר יותר את החבר- יתברר שהוא בחור מדהים,נראה מעולה, מקסים, מעניין וכד', אבל אני לא מצליחה להימשך אליו. אני רוצה את הראשון. נוצר מצב שהם מתחרים אחד בשני באיזשהו אופן- מי מתקשר ראשון על הבוקר, מי מתקשר בלילה, מי יושב לידי ועוד... בהתחלה זה היה ממש נחמד, אבל עכשיו אני ממש מתוסכלת מזה- אני לא ישנה בלילות, לא מצליחה לתפקד. אני מתחילה להתאהב בראשון ולא יודעת איך לצאת מכל התסבוכת הזו. לפני שבוע בערך הייתי אצלו בבית וראינו טלויזיה ביחד והוא קירב אותי אליו, חיבק אותי, ליטף אותי בגב ושיחק לי בשיער- וזהו!!! כלום!!! ומאז הוא רק מתרחק ממני. מה אני עושה????? מה אתם חושבים? האם הוא באמת רוצה אותי או שמונע ע"י הרצון "לנצח" או משהו בסגנון? עזרה .....

נימשון

New member
את לא משתתפת במשחק יותר../images/Emo70.gif

כל עוד את לוקחת חלק במשחק הם יכולים להמשיך לשחק ואז באמת לא לגמרי ברור אם הוא רוצה אותך כדי לנצח או אם הוא רוצה אותך כי טוב לו איתך. תוציאי את עצמך מהמשחק, אל תצאי יותר עם שניהם ביחד ואז גם תהיה לך דרך אובייקטיבית יותר לראות איך את מרגישה כלפי הראשון ואיך הוא מתנהג כשאין כבר תחרות. את הרי אמרת שאת יודעת את מי את רוצה, זה לא שתעברי לשני אם תגלי שהראשון לא מתאים לך או סתם משחק משחק אז לכי עם זה עד הסוף. תבהירי לו שאת רוצה להפגש איתו לבד וראי בעצמך לאן דברים מובילים.

....

יצא לי להיות איתו כמה פעמים לבד עד לפעם שהיינו אצלו בבית ואז הוא התחיל להתרחק. הוא עדיין מתקשר ואנחנו עדיין נפגשים, אבל פחות. גם האוירה שונה - ישנה יותר מתיחות. אני לא יודעת איך להסביר את זה , זו התחושה שלי... בקשר ליציאה מהמשחק- אתה צודק. אני מנסה לסנן את הטלפונים ולצמצם את המפגשים המשותפים. החבר יודע עוד מאז שאני לא מעוניינת, אז אני גם לא רוצה לחזור ולהדגיש את זה, מה גם שהוא לא כ"כ מושך לכיוון הזה. אני מאמינה שהוא באמת מבין עיניין ומתקשר איתי כי נחמד לנו לדבר.

נימשון

New member
ראשית אני את ולא אתה ../images/Emo13.gif

תמשיכי הלאה עם הקשר ככה כשאת מתנהלת מולו בלבד ותראי לבד אם זה מתקדם ולאיזה כיוון.

אותי מעניין מה את עשית

כשישבתם לראות טלביזיה והוא התקרב אלייך ? אם שם היתה נקודת הכשל ? נישק אותך על הראש ? שפתיים ? זה נגמר שם ? המשיך ? חסרים לי קצת פרטים....

אז ככה...

בדקות הראשונות לא עשיתי הרבה. אבל אח"כ גם אני חיבקתי אותו וליטפתי אותו- כך במשך כל הסרט. הוא לא נישק אותי בכלל וכשנפרדנו היה רגע כזה של מבוכה ואז הוא אמר לי שהיה לו מאוד כיף ואמרתי שגם לי מאוד מאוד. יום לאחר מכן הוא התקשר כמה פעמים במשך היום וכל פעם אמר לי שהוא לא נרדם כל הלילה. בשיחה האחרונה שלנו באותו יום בשעות הערב אמרתי לו שאני הולכת לישון כי לא ישנתי כמעט כל הלילה וישר הוא שאל אותי למה?. אז אמרתי לו שחשבתי עליו כל הלילה וכל היום. מאותו יום הוא התחיל להתרחק- מתקשר פעם ביום בערך וכלל דיי מרוחק- גם בשיחות וגם בהתנהגות.

אז יכול להיות -

שהוא ממש רצה - אבל עצר את עצמו כי הרגיש שהוא מתחיל להתדרדר ולא יוכל לעצור את זה... כל העסק הזה של "חבר שלי מעוניין בה אז אני לא אהיה איתה ולא אגע בה כי אז איך אני אסתכל לו בעיניים..." נראה לי קצת חשוד - זה נחמד שמחפיצים מישהו ומשייכים אותו למישהו. מותק - רדי מזה.. הירואי/אצילי/אבירי/חברי כמה שזה יהיה בין הבחור לבין החבר שלו - רדי מזה.

אלמרה

New member
אני פסוט לא מבין מדוע זה לא התקדם

לזיון. אחרי הזיון היית יכולה לדעת כבר היטב מה את מרגישה כלפיו... ואז אם בא לך להשוות עם החבר שלו... טוב אני לא יועץ כל כך שיגרתי...

לי נראה שקשה לו לקבל החלטה למה...

יש משהו שחוסם אותו .כמו כן למה את לא אומר לו שאת מעוניינת בו לחלוטין

אני אמרתי לו במפורש...

למרות שהיה לי מאוד קשה עם זה, אבל הבנתי שזו הדרך היחידה לצאת מכל הבלגן, אבל כנראה שזה לא ממש עזר... בהתחלה זה קירב אותו אבל עכשיו הוא מתרחק בכל אופן הוא יודע שאני מעוניינת בו.

הוא אמר....

שגם לו יש מחשבות דומות בכיוון, אבל עכשיו לא נעים לו מחבר שלו שהקדים אותו.... ואחרי שבועיים בערך כשהתחלנו שוב לדבר הוא פתח ואמר שהוא רוצה לזרום עם זה ולראות לאן נתקדם ומבחינתו הכל יכול לקרות. וזהו אני נמצאת במצב ששום דבר לא מוגדר ו"הכל יכול לקרות"

etay983

New member
הוא כנראה לא נמשך אלייך.

זאת האמת המרה,לא צריך לבנןת תילי תילים של תאוריות...

למעלה