שאלה (מצטער, לא ידעתי מה לנצלש)

¥otamsh

New member
שאלה (מצטער, לא ידעתי מה לנצלש)

מישהו היה בהופעה של מופע הארנבות של דר קספר בשישי האחרון בנמל (במסגרת הבית הכחול)? היה איזה שיר (אני לא זוכר את השם, לא זוכר מילים אפילו לא שורה) משהו על קופסה. שיר ממש חמוד. מישהו יודע על מה אני מדבר? =/

כן בהחלט

'שמה בקופסה'. כדאי לך לקנות את הדיסק השני של הקספרים שם נמצא השיר הזה. הייתה הופעה מדהימה. השישית במספר שלי של הקספרים, ואולי הטובה מכולן.

ננסה..

גרסאות כיסוי- 'קח אותי לשם' של שרון חזיז(שי להב כתב והלחין את זה,מסתבר), שיר של מדונה(אולי 'האנג אפ'?), ומשהו של הדורז(ברח לי השם של השיר). חוצמיזה- היה כמובן את כל הלהיטים. את 'השיר שלי' ואת 'אחלום לנצח' הם אפילו עשו פעמיים. אחרי זה חשבתי על זה שהיו לפחות 25 שירים, אם לא יותר. היה את 'אדוני הממון' של שי . את 'אל' מהדיסק הבינתיים גנוז של אורן. את 'אז' ואת 'עולם שקט' החדשים של הקספרים. היה כיף. היה בנזונה. היה טירוף חושים. היה מופע ארנבות של ד"ר קספר. היה קצר שאורן גרם כי הוא שפך לשי מים על האורגן, וההופעה הופסקה למס' דקות שבהם הקהל שר את 'סקס' ואז אורן ושי הצטרפו ושרו את 'סקס' ומיד אחרי זה ההופעה הומשכה בשיר 'אז' ואז בשיר 'סקס'.. מה עוד? היה נצנצים על הבמה שאורן דאג לפזר על הקהל ובעיקר על עצמו. בהדרן השני הוא גם הביא שמפניה ודאג לשפוך על הקהל. היה גם סיפור יפיפה של 'איך הלהקה קמה' שבא לפני השיר 'רוח גדולה'. היה כיף. כל כך כיף, שכל מה שאני כותב עכשיו בכלל לא יכול להסביר כמה.

¥otamsh

New member
וואי הקטע שכל הקהל התחיל לשיר את "סקס"

היה גדול פשוט!! ואורן הזה ממש הצחיק אותי כל ההופעה! כזה הזוי...

¥otamsh

New member
תודה רבה =)

לא הכרתי את השיר הזה =0 הממ... אני הייתי בזו שהייתה בטכניון ביום הסטודנט ונהניתי הרבה יותר. (קצתהרס לי שאנשים ישבו ברקע, זה עושה אווירה ממש מוזרה בשביל הופעה כזו) אבל כן עשו שם הרבה שירים טובים, וממש נהניתי. והגרסת כיסוי ל"קח אותי לשם" הייתה ממש טובה 0-0

מממ חבל

א.חבל שאתה מסתכל על האנשים שיושבים, אלא אם כן הן נראות טוב ואז זה לא משנה אם הן יושבות או עומדות. ב.אתה צודק, אבל פאק איט, העיקר שאני נהניתי, ואם הם רוצים לשבת שיישבו. ג.לא הייתי בטכניון. אני נוטה (מנסיון קטן אבל נסיון)להאמין שהופעות ביום סטודנט הם פחות טובות ובטח פחות ארוכות ומושקעות מהופעות 'רגילות' אבל שיהיה,אם נהנית שם הרבה יותר, אז זה נפלא. וזהו. לי לא הייתה שום אווירה מוזרה.היה לי כיף כיף כיף.

למעלה