בכל טלפון יש מערכת התראות, לרבות הדורות הישנים.שלום, האם בסמסונג גלקסי S20FE יש מערכת התראות עבורי? אני חולה אפילפסיה (אובחנתי במאי 2020) והיום שכחתי לקחת כדורים. תודה!
שמתי, אבל שכחתי. היה יותר חשוב לבטל תור של אמא שלי לבדיקה, כי היא לא הרגישה מספיק טוב.בכל טלפון יש מערכת התראות, לרבות הדורות הישנים.
חוץ מזה, אתה תמיד יכול לשים שעון מעורר תמידי לאותה שעה יום ביומו.
דורי.שמור על עצמך.שמתי, אבל שכחתי. היה יותר חשוב לבטל תור של אמא שלי לבדיקה, כי היא לא הרגישה מספיק טוב.
תודה ענבל. ובאותה הזדמנות, מצאתי את הפתרון האולטימטיבי. התרעה גורפת בשעון של הסלולרי לכל יום בשעה הרלבנטית, 8 בבוקר. בכל המקרים שבהם פרקתי את הכתף לאחר התקף אפילפטי, זה היה בבוקר מוקדם ומול המחשב. אני גם עושה מאותו רגע "צום דיגיטלי" (לא נחשף למסכים) במשך חצי שעה.דורי.שמור על עצמך.
שמחה מאד דורי שמצאת את הפתרונות המתאימים לך.תודה ענבל. ובאותה הזדמנות, מצאתי את הפתרון האולטימטיבי. התרעה גורפת בשעון של הסלולרי לכל יום בשעה הרלבנטית, 8 בבוקר. בכל המקרים שבהם פרקתי את הכתף לאחר התקף אפילפטי, זה היה בבוקר מוקדם ומול המחשב. אני גם עושה מאותו רגע "צום דיגיטלי" (לא נחשף למסכים) במשך חצי שעה.
לעת עתה נראה שכן, אבל בסופו של דבר נראה אם צדקתי. אם לא, כמובן שאשנה בהתאם להתפתחויות.שמחה מאד דורי שמצאת את הפתרונות המתאימים לך.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.