שאלה מצפונית אישית -רני רהב ורמדיה

אמיר33

New member
שאלה מצפונית אישית -רני רהב ורמדיה

כיחצ"ן לא מעט שנים אני כל פעם (כמו רבים) מזועזע מהאטימות וחוסר האנושיות של אנשי רמדיה, בהתנהלותם מול המשפחות שניפגעו ולא פחות חמור הצגת הגירסה שלהם ע"י :יחצנ"ים, עורכי דין, יועצי תדמית ומה לא... מה לא? לקיחת אחריות אישית! רק בישראל יכולה לשרוד חברה שכזו שמואשמת גם ע"י המשטרה "בשיבוש הליכי חקירה" (שאלה מענינת למה עוצרים את המשבשים עד תום ההליכים? רק גונן שגב?...). ולשאלתי את חברי/ות הפורום: האם הייתם מוכנים תמורת נזיד עדשים יקר ככל שיהיה "למכור את מצפונכם" ולעבוד עם רמדיה?.....

ספציפית לגבי רני רהב, אני לא חושבת

שהשאלה מנוסחת נכון. אם אינני טועה הוא היה הדובר שלהם לפני ותוך כדי שהתרחש המשבר. בדיוק בשביל סיטואציות כאלה (טוב, לא רק) מעסיקים דובר או יחצ"ן, כך שזה בודאי לא היה אתי מצידו לקום ולעזוב בדיוק בעת המשבר. השאלה שצריכה להשאל היא איך למרות שהם העסיקו את היחצ"ן המצליח ביותר במדינה, הם הצליחו לעשות את כל השגיאות היחצ"ניות שרק אפשר, כמו למשל הדבר האלמנטרי שציינת - אי לקיחת אחריות.

1מולטי

New member
האמת שאת באמת נגעת באופי של רהב...

חוסר מקצועיות שכזו בהתנהלות מגושמת שמראש לא נתנה סיכויים "ללקוח" שלו... בעצם,מה אנחנו מתפלאים...? זוכרים את פרשת אריסון ו"ציקצוקו" של רני רהב מול שלי יחמוביץ..? אני מודה, אני לא סובל אותו את רני רברני ..אבל זה לא אישי רק מקצועית... התחושה "שכל העיתונאים בכיס שלי בגלל זר פרחים ומתנות שאני שולח להם"... מורידה את ערך המקצוע בעיני רבים בציבור, וחבל!

מתישהו, מישהו רציני יחקור את

תחום יחסי הציבור והמסקנות לגבי רהב יהיו רבות אבל מקצועיות לא תהיה אחת מהן.

ron ad

New member
אז איך ניתן להסביר...

שלום, אם כך איך ניתן להסביר את העובדה שהוא כל כך מצליח? רון

לקוחות אוהבים ליקוקים, אוהבים

את המינגלינג עם פרס וברק ושרון איילון. בזה רני רהב מעולה. אתה באמת יכול להגיד, עם יד על הלב, שרני רהב נתן ייעוץ מקצועי בפרשת רמדיה? שרני רהב קיבל החלטה נכונה כשאישר לשרי אריסון לצאת עם מסיבת העיתונאים המגוכחת שלה? דוגמאות לא חסרות. הוא פשוט מספק צורך מציצני אצל אנשים וזה מה שעובד בשבילו. ברמה המקצועית אני לא מבינה למה אותם לקוחות ממשיכים לעבוד עם מי שכולם מסכימים שלא נותן שירותי יחסי ציבור וייעוץ תקשורתי אמייתים, אבל לכל אדם מותר לעשות עם הכסף שלו מה שהוא רוצה (כל עוד לא גנב אותו או רצח בשבילו). הייתי מעדיפה שיזרקו את הכסף שלהם אצלי (וגם יקבלו עבודה) אבל אם הם רוצים לזרוק אצלו, מפרגנת.

אתה ממש כלומניק אם אתה ממשיך לצנזר

הודעות של אנשים כאן. תתבגר. סתימת פיות, סרוס תגובות והכתבת נושאים, זו לא הדרך לנהל פורום. פורום למקרה שלא הבנת את מהות המקום שבו אתה עומד הוא קבוצת דיון. כמו שלא תוכל להכתיב לי מה להגיד ואיך בפגישה בבית קפה, ככה לא תוכל כאן. סופך יהיה שתישאר עם עצמך ואז איזה מן יחסי ציבור אלה לפורום??? אם ככה אתה "מייחצן" את פעילות כאן, תנחומיי ללקוחותייך.

את ממש מרגיזה ...

האמת יקרתי ,שאת ממש מרגיזה ומעצבנת .הפורם הזה נועדד לתת במה לדו-שיח תרבותי ,ולא להשמצות והעלבות אישיות .את ממש ירדת לפסים אישים עם העתונאית ,האם את בכלל מכירה אותה ?,מענין למה את לא מזדהה אם את בטוחה בכול מה שאת אומרת ,ויודעת את העובדות לאשורן . לשבת ולהשמיץ אנשים בפורם וגם את מנהלי הפורם זו לא חוכמה גדולה.אם כוונתך היא להתנגח עם אנשים בפורם אז אולי כדאי שתחפשי מקום אחר. חופש הביטוי הוא דבר נהדר כול עוד הוא לא עובר את גבול הטעם הטוב, ואצלך כנראה הוא אבד ,בואי תנסי לתרום מנסיונך ואת המלחמות הפרטיות עזבי למקומות אחרים .

בתור אחת שלא מכירה ולא היתה כאן

בלילה והיתה עדה למחיקות יש לך עוז לא ברור לבקר. במקרה עם אסנתצ, עד היום היו לי 100% הצלחה. כ-6 כתבות קיימתי איתה, ואני בוחרת לכתוב בניק כי שוב, אסביר לך, כמו שהסברתי לאדון מנהל - זה פורום. אינטרנט. קבוצת דיון וירטואלית. לא יודעת איפה ראית העלבות אישיות. מותר להעיר. מותר לבקר. רצוי לא להתמם. רצוי לא להצתדק. אם את חושבת שהפורום במתכונת הנוכחית של סתימת פיות יאפשר את דו השיח הזו, שמטבעו הוא טעון. את טועה. אם אני מרגיזה אותך את יכולה לא לקרוא. מלחמות פרטיות? למה שאלחם? על מה? עם מי?

לציפורית הסקרנית והלוחמנית

תרשי לי לערוך כאן סיכום קצר של פעילותך. ב-5 הדקות שעברו מאז פתיחתו של הפורום כבר הספקת: להשמיץ שותפים שלך לעבודה, לריב עם חברת פורום, להעליב אורחים מזדמנים ולהתכסח עם מנהל הפורום. הספק לא רע. אני חושבת שגם בתור קבוצת דיון וירטואלית אנחנו צריכים לשמור על כללי נימוס פשוטים, ועל כבוד הדדי, וזכותו של מנהל הפורום למחוק הודעות שלא עומדות בכללים אלו. אני מושיטה לך כאן עלה של זית, וקוראת לך לתרום מניסיונך המקצועי, ולהמנע מסגנון בוטה.

שוב את משמיצה ללא ביסוס

שלום, דווקא הייתי עדה אתמול להתרחשויות, ושמתי לב גם להסבר של המנהל מדוע מחק השרשור, מה שכנראה לא ראית. לדעתי הפורום במתכונתו הנוכחית כלל לא סותם פיות, ומאפשר לבקר ולהעיר (לדוגמא השרשור הנ"ל על רני רהב, השרשור על בית האבות וכו'). לי

בבקשה, תזדהי

ונראה מה קיימת ומה לא קיימת איתי. ובאשר לשקרים שניסית להפיץ עלי, ע"ע Given, ולעלבונות שהטחת בי: זה מעיד לא מעט על האמינות שלך. אני העמדתי את היוקרה והיושרה המקצועית שלי על הכף, ואת ניצלת זאת בחוסר תום לב. אני עדיין מחכה להתנצלות, ובכל מקרה, בפעם הבאה שתתקשרי איתי, תוכלי להזכיר לעצמך כוחה של צביעות מהי.

מי שמכיר אותי יודעשצביעות רחוקה ממנ

בכל מקרה, אני מעלה בפני כולם כאן שאלה אחת בסיסית.... מדוע אתם מרגישים מותקפים? האם קשה לשמוע מישהו שקם ואומר המלך עירום מבלי הליקוק היחצני הידוע? אני יחצנית שפועלת במקצועיות הגבוהה ביותר. מיימי לא נזקקתי לליקוק. רבתי עם עיתונאים. לא פחדתי להגיד להם מה דעתי ובכל זאת, אף אחד מלקוחותיי לא נפגע. כתבות גדולות שאני חתומה עליהן מופיעות באופן תדיר בתקשורת. זה אומר הכל. שיהיה בהצלחה בפורום שמוכן לקבל רק פרגונים והסברי קו תפר.

אפרופו רני רהב ורמדיה

יש היום ב-ynet כתבה מעניינת שסוקרת את ההתנהלות הפומבית של רמדיה בשנה האחרונה, תוך ניתוח של כל הטעויות שעשתה. ניתוח מעניין מאד לדעתי.

למעלה