שאלה, מקווה לא ליצור מלחמה...

spacelight

New member
שאלה, מקווה לא ליצור מלחמה...

כשיצאתי הביתה ביום שישי, נסעתי ביחד עם זוז מהישוב שלי חזרה הביתה שניהם בשנות השלושים לחייהם ונשואים( אחד לשני ), תוך כדי נסיעה התבוננתי ביחסים שלהם אחד לשני... מכאן עולה שאלתי: בנות, אתן מחפשות מישהו שתוכלו להרגישו לידו כמו ילדות קטנות?

לא.

אנחננו מחפשות מישהו שנוכל להרגיש לידו הכל

רוויהיה

New member
../images/Emo24.gif

בסד"א שבוע טוב וחיבוק יקירה, אני בשמי עונה כן, אני רוצה להיות ילדה קטנה ליד אישי ואני אכן כזו, אך יחד עם זאת איני רק ילדה לידו אני גם אישתו גם המאהבת, גם אימו גם חברתו הטובה ביותר, גם ביתו וגם אחותו ולפעמים שצריך הגבר במשפחה. יכולת המעברים הקסומים בתפקידים השונים מענגת את נפשי שלי ואת נפשו של אישי. כמובן ליכולת כאלו צריך שניים ושכינה אלוהית אחת. קיבעון הנפש הוא השיגרה והוא היוצר את השיעמום אם אנחנו הבנות ניתן לעצמנו דרור לחוות את כל התפקידים שעברו על האיש שלנו לפני שפגש אותנו וגם מרגע הפגשו איתנו, נוכל יום אחד פשוט להיות אחד עם עצמנו ועם כל הסביבה שלנו. זהו עולם החיים בחיים, כפי שאני זוכה לחוות אותם כבר שנה רביעית נצח. תודה על שאלתך שאיפשרה לי להפתח בצורה נפלאה בבוקרו של יום זה ושבוע זה. כל טוב ובהצלחה רוויה עמנואל נאור מייסדת משכן עמנואל-"מקדש אהבה בריאות ויופי" "מי ייתן ואהבה ראויה תשוב לשכון בינינו והפכנו לאחד, אמן"

זכוכיות

New member
לא, למעשה אני נרתעת מזה מאוד

לפני כמה שנים, כשהייתי בת 19, יצאתי 4 חודשים עם בחור בן 24. הרגשתי כמו ילדה קטנה על ידו וזו גם היתה הסיבה שסיימתי את הקשר, לאחר מכן טרחתי להישאר עם בני זוג שקרובים לגילי (שנה פלוס מינוס). החבר הנוכחי שלי מבוגר ממני ב5 שנים, בהתחלה חששתי, אבל מהר מאוד גיליתי שהוא ילד בעצמו
אז אנחנו מאוזנים

danielo18

New member
דרושה מישהי בדיוק כזו...

מישהי שתכנס לראש שלי,שלא תעקם את האף שאני אציע לה ללכת ללונה פארק,שלא תצחק מזרת שאני רוצה לעשות "שולם"... למה לא...

למעלה