שאלה.. מקווה שזה המקום הנכון

שאלה.. מקווה שזה המקום הנכון

אני בת 24 בערך. מעולם לא היה לי שום קשר זוגי עם בחור. לא התאהבתי. לא התנשקתי, לא שכבתי.. לא כלום. אי אפשר לאמר שאני מכוערת. אני לא שמנה. לא דוחה. חיננית, חייכנית, חברותית, נחמדה ומצליחה. אבל בכל זאת אני גם לא מקבלת שום הצעות... והשאלה - למה ?? מה הבעיה??

שאלה לי?

אם הייתי פוגשת חבר/קרוב משפחה שלך. משהו שמכיר אותך היטב. מה לדעתך הוא/היא היו אומרים הסיבה שעדין לא חווית זוגיות?

מיקוד..

מדוע את רוצה זוגיות? באמת.. בלי שום צחוק.. מה תרוויחי מזוגיות?.. שבי וכתבי באופן הכי מפורט שתוכלי מה ישתנה בחייך ברגע שתיהי בזוגיות? אילו תחושות יהיו בחייך? אילו הוויות תחוי? איך יראו החיים שלך עם זוגיות? אור ואהבה

יNOT

New member
תמיד זה המקום הנכון אם יש רצון ../images/Emo9.gif

קצת לא ברור הנושא, קודם התנצלות אני לא ממומחי הפורום ולא עוסק בתחום של ייעוץ כמקצוע, ובכל זאת ... לא לקחת את הפוסט לכיוון אחר אבל...אימרה שבטוח נכונה גם לגבייך...לפחות כך זה נשמע... "אלוהים עוזר לאלה שעוזרים לעצמם" עכשין אני לא אדם דתי ובקושי אדם מאמין אך בכל זאת נראה שאת מצפה מ"מישהוא" לעשות עבורך את מה שאת צריכה לעשות בשביל עצמך. אני מנסה להבין, כשאת רושמת שלא היה לך קשר זוגי עם בחור ...למה בדיוק כוונתך? קשר זוגי הוא לא בהכרח קשר מיני ואף לא בהכרח קשר שכולל אהבה (לפחות לא תמיד בהתחלה) , הכי צורם לי בכל מה שכתבת הוא עניין האהבה... כתבת שלא אהבת מעולם, האם את בטוחה?! לפעמים אנו נוטים לומר שלא הייתה לנו אהבה מעולם כי זו לא אהבה כמו של כולם (חבר/ה, ומערכות יחסים של שנה או יותר), אך בכל זאת הייתה אהבה ,גם היא חד צדדית, גם אם היא הייתה מזמן עוד אפילו בכיתה א' או אוליי בגן. חשוב לי לדעת ואף יותר חשוב לי שתדעי את שיש אהבה, והשאלה היא איזו היא ה"אהבה" שלך נכונה?! תסלחי שאני מעלה את זה ...אבל האם תהית איי פעם לגבי המיניוות שלך?! האם נמשכת לחברותייך?! אם התשובה היא לא אז אפשר להמשיך ולהבין מדוע השינוי צריך לבוא ממך ולא מהסביבה. שווה להניח שבחורה שלא מכוערת ולא שמנה יוצאת מספר פעמים בשנה עם בחורים לטעמה... אז השאלה שנשאלת היא איך מתנהל הדייט? האם ברגעים של שתיקה רועמת כשבן זוגך שואל אותך : "אז ספרי לי משהו על עצמך" האם אז את ישר אומרת את כל סיפור חייך מגוללת , וכמובן לא מחסירה את העניין של החוסר בנשיקה ובלב חם?! ואוליי זה העניין, יש שלא יכולים לאהוב בגלל טראומה שקרתה להם בילדות , יש שחושבים שכך הם נשארים חסינים לשברון לב שייפגע בהם מתישהוא בחייהם, ויש את אלה שסתם מבולבלים, אוליי פעם הם בחרו,חשבו אחרת והיום הם רק מנסים להבין איפה הם טעו ואיךלשנות דרכם. 24 זה לא סוף העולם , ויש שמגלים אהבה ראשונה בגיל כזה או אף מאוחר יותר ,בכל מקרה הייתי שמח לשמוע עוד , בעיקר לפי ראשי פרקים אלה (אם תסלחי לי על החוצפה): 1. מעבר למה שכבר רשמת, איך את רואה את עצמך ביחס לסביבה שלך. 2. מהי לך אהבה ? כן ברור לי שלא חווית אהבה לטענתך, אך איך את רואה "אהבה", לא בהכרח האהבה שאת רוצה לך. 3. קשרים חברתיים, אני אסתכן ואומר שאין לך מעבר ל 3 חברים קרובים(תקני אותי כמובן אם אני טועה) זמן ההיכרות ביניכם? האם יש גם ידידים ? הקשר הכי ארוך שלך עם בחור? 4. מצב משפחתי, האם יש קשר טוב בין ההורים, האם יש קשר בינך להורים.

למה "לא"

שימי לב שכתבת המון פעמים "לא" במסר שלך אז עכשיו תגידי לעצמך ש"לא" זו גישה שלילית ותנסי לנסח את כל המסר בלשון חיובית במקום לא מכוערת תכתבי "יפה" או "נאה" וכו' כאשר השידור שלך יהיה חיובי גם הקליטה של הסביבה תנוע לכיוון חיובי עוד הערה: אל תחפשי מומחים, בטח שלא בענייני זוגיות כל אחד ואחת מאיתנו צובר נסיון, מציג מצבים דומים לאלו של אחרים, אבל אף מומחה לא יוכל להגיד לך מה יהיה אם יערבבו אותך עם מישהו ולהיפך האנשים המשכילים כאן, קרי עידית שלמדה לאמן, למדו להדריך אנשים לעשות צעדים "בוני אמון" אצל המין השני, למדו מהן תגובות סטריאוטיפיות ולמה ניתן לצפות גם כשאני כותב לך "שני את השידור" אני מסתמך על נסיון שעבד יותר או פחות טוב אצלי ולא מבטיח לך תוצאות אם זה עבד אצלי ואצל אחרים סביר שיעבוד גם אצלך.

שזמ

New member
מתוך הרשימה שלך

לא היה לי שום קשר זוגי עם בחור לא התאהבתי לא התנשקתי לא שכבתי באחד הנושאים אני מוכן להציע עזרה...

למעלה