שאלה (מקווה שלא אישית מדי)...

שמופית

New member
שאלה (מקווה שלא אישית מדי)...

תגידו, מישהי (או מישהו) כאן מתנדבת באיזה ארגון של עזרה ? נכים ? קשישים ? ילדים ? וכו´.... פשוט, אני חושבת על זה כבר המון זמן, ועכשיו כשאני מובטלת (עדיין), חשבתי שזו הזדמנות טובה. אבל יש כל כך הרבה ארגונים ואני ממש לא יודעת מאיפה להתחיל... אז אם יש מישהי שכבר נמצאת בתוך העשיה, אני אשמח לטיפים בנושא... תודה !
 

יעלי2

New member
אכן יש מבחר, רק תחליטי. לדוגמא

כתף לחייל (עמותה חדשה) אגודות המלחמה בסרטן סיסטיק פיברוזיס בביצרון בת"א יש בית לילדים חרשים שתמיד שמחים לחברה בפעילויות ויש התנדבות בבתי חולים. אם את בנויה לזה, בכל בית חולים ישמחו להיות מתוגברים בכח עזר. במיוחד בעזרה למשפחות. נניח משפחות שנשארות ימים שלמים כולל לילות-שמחות ליחס, התענינות וכו. כאלו שלא נוהגים בשבת עושים שבתות בשטחי המנוחה וישנים על הספסלים. תיד שמחים לחיוך. לא חסר. באמת שלא-רק תבחרי. וכן ירבו כמוך.
 

אתי@

New member
שמופית... כל הכבוד ../images/Emo45.gif../images/Emo106.gif

מקומות להתנדבות לא חסרים... אני חושבת שאם לי היה זמן להתנדב הייתי עושה את זה במעון לנשים מוכות. קבלי:
 

rona25

New member
בתקופת הסטודנטיות שלי

עשיתי עבודה סמינריונית על מרכז לנפגעות אונס ( בטלפון 1202) ואני יכולה לומר לו שזו חוויה קשה למדי, אבל הן מגייסות מתנדבות כל הזמן... תנסי (אם לא קשה לך נפשית... לי זה היה ממש קשה)
 
למעלה