שאלה מקווה שתוכלו לעזור

שאלה מקווה שתוכלו לעזור

היי לכולם בשעה טובה ילדתי את בני לפני 4 חודשים. עד שהצלחתי חיכתי 4 שנים עשיתי 7 ivf ובסוף הנס הגיע לפני שעה בנר ראשון שגילתי שאני בהריון טבעי :). אני מאוד מעונינת שוב להיכנס להריון (ולדעת שאולי הגוף שלי חזר לעבוד ואני לא אצטרך יותר טיפולים) הבעיה היא שאני מניקה הנקה מלאה. בחודש האחרון הורדתי קצת את ההנקות (הפסקתי לשאוב) ולפני עשרה ימים בערך היו לי קצת הפרשות של ביוץ אז התחלתי לבדוק עם מקלות ביוץ. לפני שבוע היה לי שני פסים די חזקים אבל לא בדיוק באותו צבע ויום למחרת הצבע נחלש עד שנעלם אני מצרפת תמונה של המקלות יומיים לפני ואז שהתחזק. אתן חושבת שיש סיכוי שבייצתי לפי המקלות?

anguly

New member
יש סיכוי

לא השתמשתי אף פעם במקלות ככה שאין לי ניסיון אישי, אבל הם אמורים למדוד LH שעולה ממש בתחילת הביוץ ואז יורד, ככה שבהחלט יכול להיות שזה היה זה

&nbsp
בהצלחה

תודה על התשובה

תודה על התגובה המהירה. העניין הוא שאני יודעת שבעיקרון הם צריכים להיות שני פסים בדיוק באותו צבעים. כל מה שאני רוצה לדעת שהגוף עובד. אני יודעת שאני לחוצה אבל בטוחה שאתם יכולות להבין אחרי כל כך הרבה טיפולים.

שלגייה13

New member
בתור מי שהשתמשה הרבה במקלות האלה

אני אומרת שכמעט בוודאות זה היה ביוץ.
אצלי היו תמיד יום-יומיים של פסים "חזקים" כאלה, ומיד אחר כך פס חלשלוש או בלי פס. זה לא חייב להיות "בדיוק" אותו צבע, זאת לא מעבדה סטרילית, יש הבדל בריכוזי השתן וכו'. כל עוד את רואה מגמה ברורה של קו שמחזק פתאום, בערך ביום שבו אמור להיות ביוץ לפי התאריך, את יכולה לסמוך על זה לדעתי.
אני כמה פעמים עשיתי את הבדיקות האלה במקביל למעקבי זקיקים, סתם בשביל הסקרנות, וזה תמיד עבד אצלי כך. באותם ימים גם ידעתי לזהות הפרשות ביוץ מתגברות וכו'.
אבל כמובן שאם את רוצה להיות בטוחה יותר כדאי לעשות לפחות חודש אחד של מעקב זקיקים, או בדיקת דם לפרוגרסטרון כשבוע אחרי שנדמה לך שהיה ביוץ.
בהצלחה

למעלה