שאלה - מקוןוה שלא ישמע מפגר

ענבר100

New member
שאלה - מקוןוה שלא ישמע מפגר

נראה שהעדיפות היא לעבוד על עוגות עגולות - האם נכון ויותר מזה - למה?
 

אודיG

New member
תבניות עגולות תמיד נמצאות בבית...

ולבנות שביננו המתפרנסות מזה יש גם תבניות/פורמות בצורות אחרות.
 

net the jet

New member
ממש לא שאלה מפגרת... לדעתי זה

הרבה יותר יפה, יש משהו בעוגה עגולה..לא סתם מציירים עוגה אז היא בדרך כלל עגולה... וגם הרבה יותר קל לצפות עוגה ללא "פינות"...
 

ענבר100

New member
תודה רבה ועוד שאלה - מבחינת גובה

יש תבניות מרובעות שיש להן כל כך גובה כמו לעגולות או שיש טריק אחר?
 

net the jet

New member
המרובעות הגבוהות זה בדרך כלל עוגות

שנאפו ב"רינג" מרובע. הוא גם גבוה יותר מתבנית רגילה וגם הדפנות עולות שם ישר למעלה ב 90 מעלות, בניגוד לתבנית רגילה שיש טיפה נטיה החוצה של הדפנות. בכלל, אפיה ברינג נותנת את הזוית הישרה\דופן ישרה וחלקה שזה בעיני הכי יפה.
 

t a l talim

New member
ואם אין רינג או תבנית גבוהה-

תמיד ניתן לאפות שתי עוגות, למרוח קרם טעים בינהן ולהדביק. גם גבוה, וגם טעיםםם
 
../images/Emo137.gifמה זה תבנית רינג

 
זו תבנית בלי תחתית אלא רק דפנות

מרפ]דים בניר פרגמנט ומהדקים ואז יוצקים את הבלילה יוצא אחלה
 
למעלה