שאלה מקצועית לחברי הפורום!!!

asher40

New member
שאלה מקצועית לחברי הפורום!!!

לאחרונה ,יש אי בהירות בתחום האביזרים המודולריים ,כגון "גוויס" ו"ביטוצ'ינו". עד לפני כחצי שנה קיבלתי הבהרות משפטיות מחח"י לגבי מחיצות וכו'. התחליף לקופסאות שקועות ,שהיה זמין בשוק ,עם מחיצות ,היה קופ' מודולרית 2 מקום ו 3 מקום של "וויסבורג" ,שד"א אושר לי ע"י חח"י. אך כידוע למי שעבד עם קופ' אלה ,הן מאריכות את זמן העבודה העתידי בהרכבת האביזרים פי כמה. האם מישהו מחברי הפורום מכיר אופציות נוספות לקופ' מודולריות ברמה טובה. מצטער על השאלה הארוכה....אך אני חייב למצא פתרונות!!! שטרן אשר ,קבלן חשמל.

2האור

New member
כן של חברת Legrand

היבואן הבילעדי של לב אופיר יש סניף ברעננה הכוללות מחיצות בעל תו תקן כבה מאליו ועובר ביקורת של ח"ח בעצימת עניים נקרא גם קופסאות בהרכבים

מאגר

New member
לאשר

מנסיון קטן בעבודות חשמל לכל קופסאות ההרכבים זה לוקח יותר זמן מקופסאות רגילות בגלל הברגים ואין מה לעשות אבל זה חוסך את הזמן שאתה צריך לעמוד ולשחק עם קופסאות עגולות בכדי להגיע לגובה אחיד ומפולס.

asher40

New member
ראשית לאור....

תודה ,אבל אני מכיר את חב' לגרנד הבעיה היא לא האביזרים אלא הקופ' בהרכבים. כידוע לך חב' גוויס הוציאה קופ' עם מחיצות (נוראה) שקשה לעבוד איתה ובנוסף קופ' החיבורים שלה לא מאושרות ע"י חח"י. ל"מאגר" ,אני עובד כבר הרבה שנים עם גוויס וביטוצינו כך שאני מכיר ויודע את התחום.לגבי קופסאות עגולות מזמן אני לא עובד איתם ,מהסיבה שצייינת. בעייתי היא עם הקופ' של חב' וויסבורג אם יש לא תחליף. המשך יום נעים , שטרן אשר ,קבלן חשמל

למעלה