שאלה מרתקת... מרתקת...

Dafi the Mighty

New member
שאלה מרתקת... מרתקת...

מה לדעתכם הפרק שזינה ממש אלימה בו? ז"א, אלימה בצורה ממש מפחידה. ניתן דוגמא, בפרק The Reckoning, כשארס מדבר איתה על זינה הישנה והיא מתחילה... לא יודעת מה המילה, להיות מושפעת? אחרי זה היא משתחררת על ידי עצמה מהשלשלאות שהיא כלואה בהן ויוצאת להרביץ לכולם... לדעתי זה בפרק הזה ובפרקים כשהיא ממש כועסת. לדוגמא, אינסטינקט אימהי ונגינה מרה. מה עוד?

THANATOS

New member
המממ...

מה דעתך על MOTHERHOOD? כשהיא נלחמת נגד האלים, יש לה רצח בעיניים... ככה אני לפחות רואה זאת... (_______MORT

סמייילי

New member
הפרק שהיה היום בביפ

אני לא יודעת בדיוק איך קוראים לו, אבל זה הפרק שארס מתחזה לאבא שלה, ואז הוא כאילו מת, והיא חושבת שאנשי הכפר הרגו אותו, ומתמלאת זעם, ומצווה להרוג את כולם, עד שגבריאל מוציאה אותה מזה.

Dafi the Mighty

New member
נכון, שכחתי מזה.

את מתכוונת לפרק Ties that Bind, נכון? היא באמת כועסת שם כשהיא מגלה ש"אבא" שלה מת. וב"אימהות", כשקראתי את ההודעה שלך פתאום הופיע בדמיוני הפנים העצבניים של זינה כשהיא באה לכרות לדיסקורד את הראש... הממ...

הפרק שבו זינה הכי הפחידה אותי

הוא THE BITTER SUITE, בהתחלה. איך שהיא תוקפת את האמזונות, שוברת את היד לאפיני, מרביצה לג´וקסר ומה שהיא עושה לגבריאל. אלוהים. ואז כשהיא יורדת מהסוס ליד הצוק, המבט שיש לה בעיניים. עשיתי את הטעות של לתת לילדה בת 5 לראות את הפרק הזה במחשבה שהיא לא ממש תבין והיא מיררה בבכי בעודה חוזרת על המילים: "איך היא יכלה לעשות לה את זה?" (דברים אחרים בסדרה מעולם לא הפחידו או הטרידו אותה ממש). ב-THE PRICE גם יש קטע שהיא נכנסת ל-"Kill ´em all mode".

ענבר1

New member
כן גם אותי היא נורא הבהילה בפרק../images/Emo67.gif

הזה אני הייתי משוכנעת שהיא תהרוג את גבריאל ובפרק שאיב\ליוויה הרגה את גוקסר

XenaBoy

New member
בנוגע לפרק הזה...../images/Emo74.gif

ממש בסוף כזינה מחזיקה את "אבא" שלה חבול על הרצפה אפשר לראות מיקרופון מדלדל לו מעליהם... דיי מצחיק
פרק שזינה הפחידה אותי היה ה "BITTER SUITE" גם ב "המחיר", היא הייתה רעה כזאת... אה ובתקופת העבר שלה כמובן... וכשהיא שד ב "FALLEN ANGEL". לדעתי באימהות זה לא היה משהו כיוון ידעתי שהיא נלחמת למטרה טובה... אספי

המממ... אולי One against an Army?

קודם כל, הקטע שהיא נלחמת בכזה אקשן כדי להציל את גבי... אוי... כל כך רומנטי... דבר שני - יש גם את... איך קוראים לזה? Adventures in the sin trade... הקטע שהיא נלחמה בכל האמזונות... זה היה מ=צ=ו=י=ן! וזהו בערך.. זה מה שלפי דעתי

למעלה