שאלה! משהו חריג ביותר...מחפש תשובה

נ ו ל י ה

New member
שאלה! משהו חריג ביותר...מחפש תשובה

בזמן האחרון, כשאני מנסה בלילה להשתיק את המחשבות, כשהאור בחדר דולק, כל החדר מתחיל לזרוח בירוק זרחני, זה לא חד פעמי כל הזמן זה קורה. ניסתי גם באור יום, גם ירוק וגם זורח, אבל פחות חזק. ניסיתי ביום, כשאני צופה על העננים, הם גם מתחילים לזרוח בירוק. עלה בדעתי, שאולי אחד המתקדמים כאן יוכל לענות על השאלה. בתודה מראש לכל העונים. נוליה:

אני :)

יש לי השערה שזה תלוי באנרגיות שנמצאות בחדר או במקום שבו את נמצאת או אנרגיות שפשוט בוקעות ממך. כי גם לי זה קורה, לאו דוקא כשאני מסיט את המחשבות אך זה קורה לי בצבעים אחרים. וזה לא בדיוק זורח לי בתוך דברים כמו בעננים שבקשר לזה אין לי שום השערה :) אבל... מה שבטוח... לזרום על זה, להמשיך את זה, לתת לזה לזרוח עלינו או ממנו אפשר להגיע רחוק

ירוק זה היפר תעשה קצת שקט עם

עצמך אתה רץ אחרי הזנב שלך . תעצור רגע אחד תירגע תשב הזנב שם רק תזיז את הראש

מה התחושה הפנימית שלך אומרת?

נסה לשאול את עצמך בכנות מה זה אומר, וחכה לתשובה. תעדכן אם מצאת

נ ו ל י ה

New member
תשובה לשאלתי?

ההרגשה האישית שלי אומרת, שיתכן ואלו מים הצפונים בקירות החדר, (הבטון), (הבלוקים), (והטיח), מכילים כמות גדולה של מים, וגם בעננים יש כמות לא מבוטלת של מים. זוהי רק ההרגשה האישית שלי, אבל אני לא בטוח שזה נכון. והיה וצדקתי, וזה כן מים, מה זה אומר, זה טוב? זה רע? מה עושים עם זה? בתודה מראש. נוליה:

nivinivini

New member
זה אתר וזה נמצא בין החומר הפיזי

לאסטרל (מחשבות, חלומות, אותו דבר). זה מה שנקרא "אנרגייה" כשרואים צורות אנרגייה וכל זה. אם תסתכלי על בנאדם כשאת נכנסת למצב הזה את תראי את ההילה. ומסביב לכל דבר. זה החומר המתווך. כל הויברציות בעולם (כולל אור, קול, מחשבות, רגשות), מרטיטות אותו, וכך הגל מגיע ליעד שלו אם זה בנאדם או כל דבר אחר. לא עושים עם זה כלום רק מתבוננים.

nivinivini

New member
בבקשה...ותוספת קטנה בקשר לעשייה

(או יותר נכון אי-עשייה). "לראות" את האתר זה אומר להתמזג איתו, ולהכנס למימד הקוונטי (שבו המרחב-זמן מאבד את המשמעות הרגילה (לינארית)). זתומרת ככל שמתבוננים בו בצלילות (ללא ספקות או שאלות "מה יצא לי מזה?" וכו'), משנים את מצב ההכרה בעצם, והשערים נפתחים הלאה.

למעלה