שאלה-משהו על עצמי(למי שיש כח לקרוא)

berry_zor

New member
שאלה-משהו על עצמי(למי שיש כח לקרוא)

שלום לכולם שמי ברי (שם בדוי)בן 18.5 וזאות פעם ראשונה שאני נמצא כאן. מהיותי כאן התרשמתי שלרוב האנשים כאן מאוד קשה וחלרם על סף התאבדות ורציתי להגיד שמאז השנתיים האחרונות תמיד הרגשתי שקשה לי ,קשה יותר מאחרים ואפילו טני כותב שירים עקב כך ורציתי לדעת איך אני יכול לדעת שבאמת יותר קשה לי מאחרים וזאות לא בעצם סתם הצגה שאני עושה על עצמי כי רוב החברים שלי אומרים לי שאני כל הזמן צוחק ויש לי שמחת חיים אז איך אני יכול לדעת מה אני באמת?

סהר-תמיכה

Active member
מנהל
אז ברי...

רק אתה יודע, לא חברים ולא פסיכולוגים, רק אתה יודע מה אתה מרגיש. ואי אפשר להשוות עם אחרים, כי רק הם יודעים מה הם מרגישים. ככה זה... אז אם אתה שומר על חזות שמחה כדי לא לתת לסביבה שלך לדעת ורק עם עצמך זה יוצא, אז ככה זה אצלך. זה לא אומר שכואב פחות... תהיה מה שאתה, קבל את הרגשות שלך, יש לך זכות להרגיש אותם ולא חשוב מה יגידו כולם. וכמובן, ברוך הבא לפורום

ברי ברוך הבא ../images/Emo39.gif

ברי קושי,כאב,סבל, הם דברים אישים ולא ברי השוואה או שקילה. הרגשת שקשה לך זה לגטימי מאוד , אבל לעולם אינך יכול לדעת , וגם אין צורך או דרך לדעת , אם קשה לך יותר מאחרים כי מדובר ברגשות אישיים. אין סתירה בין קושי, עצב, סבל, משא כאב פנימי עצום, לבין שמחת חיים, וצחוק כלפי חוץ. זה מצויין שלמרות הקושי העמוק שלך כמו שאתה טוען, עדיין יש בך שמחת חיים, ואתה לא מרשה לעצמך להכנס לדכאון, ומתבטא בכתיבת שירים , ממש נפלא ואתה מוזמן לכתוב לנו משיריך , ולספר לנו על קשייך בקצב שלך. יום נפלא רחל-נשמה

למעלה