שאלה משונה ביותר

לירביר

New member
שאלה משונה ביותר

אני כבר מתנצלת על המוזרות בשאלתי- גיליתי הרגע שיש לי בבית רק 100 ג' מרגרינה ואני זקוקה ל200 ג' עבור עוגה לשבת. האם ישנו תחליף שאוכל להשתמש בו או שאין מנוס אלא לקפוץ שוב לסופר?
 

לירביר

New member
אני יכולה להשתמש בשמן במתכון קיים או שזה משנה

לגמרי את המרכיבים?
 

pirge

New member
לא לכל עוגה.תרשמי מתכון אולי אפשר יהיה לעזור

 

לירביר

New member
מתכון לעוגת שוקולד

200 ג' שוקולד מריר 1 כוס סוכר מעט מים 200 ג' מרגרינה בטעם חמאה 4 ביצים מופרדות 2 כוסות קמח מחממים על האש שוקולד עם מים וסוכר ומביאים לרתיחה מוסיפים מרגרינה, 4 חלמונים וקמח. מקציפים חלבונים ומוסיפים לתערובת. אופים בחום בינוני גבוה בתבנית אינגליש קייק
 

pirge

New member
בעוגות שיש בהן הקצפה לא נראית לי ההמרה אבל

יש עוגת שוקולד בחושה על שמן שכבר רבים ניסו הכינו ונהנו מאד נהדרת לימי הולדת pirge ו 09:27 | 27/07/05 ממליצה בחום. כוס קקאו 2 כוסות קמח תופח חצי כפית סודה לשתיה - לא חובה 2 כוסות סוכר 2 ביצים כוס שמן לערבב ביחד ולהוסיף: 2 כוסות מים רותחים לערבב הכל ביחד לבלילה דלילה. לצקת לתבנית 24 משומנת-לעוגה גבוהה . או ל-2 תבניות ארוכות או להכין כמאפינס. לאפות בחום 175. כ-40 דקות. ציפוי: שמנת מתוקה לחמם עד לסף רתיחה ולהוריד מהאש---- ולהוסיף קוביות של 100 גרם שוקולד מריר לערבב ולצקת חם על עוגה חמה. כשמכינים מאפינס צריך לחכות שהעוגות יתקררו היטב ורק אחר כך להוציא.
 

pirge

New member
עוגת תפוחים בשכבות

עוגת קצף תפוחים מפתיעה ו pirge ו 12:19 | 19/09/05 זו עוד אחת מהעוגות המדהימות שבמחברות שלי . עוגת תפוחים וקצף אגוזים. תבנית עגולה קפיץ 26 משומנת. בצק: 4\3 כוס קמח תופח 4 חלמונים ביצה 4 כפות שמן 4 כפות סוכר שקית סוכר וניל קליפת לימון. ללוש לבצק נעים לשטח בתבנית משומנת לאפות את הבצק בחום 175 עד לצבע זהוב חום. לקרר. למרוח על הבצק ריבה אדומה. להכין מילוי תפוחים מקורמלים: לשים בסיר: 8 עד 10 תפוחי עץ גרנד קלופים וחתוכים קוביות או פלחים דקים. 4 כפות סילאן/דבש + 2 כפות סוכר חום+ 2 כפות יין אדום מתוק+ כף קינמון+כף חמאה ---- לערבב הכל ולבחוש כל הזמן כשאין נוזלים וצבע התפוחים אדום לסגור להבה ולצנן. ליישר את התפוחים על פני הבצק. להכין קצף מהחלבונים עם חצי כוס סוכר. כשהקצף גבוה-- להוסיף בתנועות קיפול כוס אגוזים קצוצים דק ---- או להחליף את האגוזים לקוקוס או שקדים. ליישר את הקצף על התפוחים. לאפות עד שהקצף יזהיב. בדרך כלל אפיה של כ-10 דקות. תהנו. עוגה יפה מאד וטעימה.
 

רותי410

New member
נראית ונשמעת מהממת. תודה. ינוסה

ואני אחליף את האגוזים בקוקוס - אוהבים יותר. תודה, שוב
 

pirge

New member
אם אני מעדיפה אגוזים../images/Emo13.gif בבקשה../images/Emo39.gif

 

pirge

New member
עוגת שכבות בקוביות שוקולד וקצף

עוגת שוקולד קוקוס של פירגהו [מצורף קובץ jpg] ו 19:44 | 11/01/05 עוגת שכבות נפלאה בקוביות שוקולד וקצף קוקוס/פירגה תמונה: הכינה וצילמה טראפל בצק: 5 כפות סוכר 5 כפות שמן 3 כפות קוניאק 5 כפות קמח תופח מלית: 200 גרם שוקולד מריר חתוך קוביות ציפוי: 100 גרם קוקוס או אגוזים כתושים כוס סוכר החלבונים הכנת בסיס העוגה: תבנית משומנת מספר 24 לשים בקערה ולבחוש עם כף: חלמונים+5 כפות סוכר+שמן+קוניאק+קמח תופח לצקת לתבנית ולאפות עד שיקבל גוון זהוב חומי לפזר את קוביות השוקולד באופן שווה על העוגה ה ח מ ה ולישר על פני העוגה. מהחום השוקולד יימס. להקציף חלבונים. כשמתחיל להקציף להוסיף את הסוכר בהדרגה ולהקציף לקצף יציב. להוסיף בתנועות קיפול את הקוקוס /אגוזים ולצקת על השוקולד . ליישר . לאפות שוב עד להזהבה. תהנו
 
למעלה