שאלה משפטית - איזה חוקים עומדים לצידי?

שאלה משפטית - איזה חוקים עומדים לצידי?

בשבוע השעבר הותקפתי על ידי חבורת צעירים שחרטו בכף ידי צלב כרס עם סכין ובנוסף כשאני מתבוסס מכאבים, הם ניצלו זאת על מנת לגרום לחבלות ונזקים במכוניתי. הם קראו לעברי קריאות גנאי על היותי יהודי, הייתי מבוהל והבנתי מייד שמדובר בנאצים. בעקבות ההודעה בחדשות כל הכאב נפתח מחדש כיוון שאותם נערים המשתייכים לכנופיית העולים החדשים של היטלר שמדינת ישראל העלתה אותם, הם בחלקם אותם נערים שתקפו אותי על רקע היותי יהודי ועל רקע היותם נאצים מרובי קעקועים ואמרו לי במפורש שהם פועלים להשמדת יהודים ואמרו לי במפורש שהם הגיעו לישראל על מנת להשמיד יהודים כיוון שכאן בישראל יש ריכוז גדול של יהודים. אני רוצה לתבוע אותם אבל בעיקר לתבוע את מדינת ישראל שהעלתה אותם. בגלל שמדינת ישראל העלתה את הנאצים שתקפו אותי ונתפסו על ידי המשטרה אתמול ומעצרם הוארך עקב היותם נאצים, אז בגלל מדינת ישראל נגרם לי נזק גופני ונזק לרכוש ואני רוצה לתבוע פיצויים ממי ששלח אותם לישראל. מדינת ישראל שלחה נאצים לישראל, ולכן מדינת ישראל אחראית באופן ישיר לנזקים שנגרמו לי. השאלה שלי איזה חוקים עומדים לצידי לצורך הטלת אחריות נזיקית על מדינה ששלחה נאצים שגרמו לי לחבלה ונזק גופני ולנזקים לרכוש ?

amitk80

New member
אני לא חושב שיש עוד משהו

מעבר לעצור את אותה חבורת בריונים ולזרוק אותם מהארץ ולשלול להם את האזרחות. ברור לי שזה לא ירפא לך את הכאב אבל לפחות למען יראו וייראו! עמית

לדעתי...

ואין לי שום קשר למשפטים, אז זאת רק דעה. אין מה לעשות. הרי על כל עבריין, גנב, פושע ורוצח אפשר להגיד שהמדינה נתנה לו לגור פה והמדינה אשמה. אם זה היה כל כך פשוט להאשים את המדינה זה לא היה נגמר לעולם. מצטערת על החוויה הלא נעימה שלך.

pureK

New member
מצטערת לשמוע על מה שקרה

אבל למה לא להפנות שאלה כזאת לאורך דין מקצועי במקום לפורום של סטודנטים (ואני בטוחה שעורך דין שכבר עובד במקצוע ידע לענות לך טוב יותר מסטודנט למשפטים)? וסקרנות... אפשר להעלים את הצלקת שנשארת מחריטת סכין? נשמע די נורא להסתובב עם צלקת שכזו.

yaeli008

New member
אתה הכתב ממעריב?

חושבתני שאתה בארה"ב, הלא כן? ואם אתה בנכר, מה לך ולחבורת בני עוולה שבכלל בארץ ישראל? אתמהה

yaeli008

New member
עוד השערה

ייתכן ואתה עורך טיוטה לכתבה? ידידי המלומד , אם חשבת לקבל סקופים/אייטמים לוהטים, אתה עלוול להתאכזב

ofir50

New member
אדוני הנכבד

נראה לי שהסיפור מצוץ מהאצבע.. כל כך קרוב לפיצוץ של הפרשה עם העולים מפתח תקווה אם זה שקרי אז זה לא נעים לראות מה אנשים יעשו בשביל תשומת לב

למעלה