שאלה משפטית

karnaf7

New member
שאלה משפטית ../images/Emo8.gif../images/Emo3.gif

מכירים את הסיפור דירה להשכיר??? אני מניח שרובכם כן... אז ככה, העכבר מעולם לא הודיע שאינו מתכוון לחזור, מי נתן לשכנים, את הסמכות להשכיר את דירתו, מה גם, שמהסיפור, לא ניתן להבין מי המוטב (כלומר - מי לוקח את הכסף). עוד משהו, אם הוא יחזור? מי ידפק? העכבר או היונה? משהו מסריח שם, ואולי כדאי לשאול את העו"ד (שחציש תביא) בעניין...

הייתה לי פעם קלטת וידאו של זה

ובה המצב פחות או יותר הוסבר - היה חתול מגודל ששימש כמתווך (ולפי מה שנראה, ייתכן שהוא היה גם בעל הבית), ובסוף אחרי שהיונה נכנסה כבר לדירה מר עכבר חזר וצעק עליו (וזה היה די משעשע - עכבר צועק על חתול). אולי בגלל שמר עכבר ארז את חפציו ונסע, החליטו השכנים שהוא לא מתכוון לחזור. אגב, שמתם
שכל השכנות הן נשים? העכבר היה הגבר היחיד, ובין המועמדים היו אמנם חזיר וזמיר אבל עדיין - זה היה בנין בשליטה נשית!

karnaf7

New member
ראיתי את הגרסה הזו

לאחותי הקטנה היה את הקלטת. (כשאני הייתי בגיל וידאו היה משהו נדיר) מה שמעניין שאת הסוגייה העלתה אחותי הגדולה כשהייתה בת שלוש בערך (שנים לפני יציאת הקלטת).

כמובן שהקלטת הייתה של אחותי

אמנם היה לנו וידאו כשהייתי בגיל ההוא (היינו מהראשונים בארץ שהיה להם וידאו...), אבל הקלטת הזאת קיימת משהו כמו 14 שנים נראה לי... יכול להיות שמתי שהסיפור נכתב החוק היה אחר - זה היה בשנים הראשונות של המדינה, לא? או שלאה גולדברג ביססה את הסיפור על המוכר לה ממולדתה רוסיה, שם אין לאנשים יותר מדי זכויות...

למעלה