שאלה מתוך הפורום השכן

פוEט

New member
שאלה מתוך הפורום השכן ../images/Emo35.gif

למה בנות הבארץ כל-כך קשוחות ולא עדינות כמו הארופאיות???

Zoharrr

New member
ככה זה

חוצמיזה שהבנות הישראליות חוות יותר דברים קשים בחיים שלהם ומתמודדות עם מציאות לא קלה בניגוד לאירופאיות שהבעיות הכי גדולות שלהן מסתכמות בללבוש חולצה וורודה או ירוקה. אנחנו נתקלות יותר בטרור ובאובדן, אנחנו חיות במדינה שנלחמת על קיומה יום יום אפשר לומר... חלקנו עוברות צבא.

פוEט

New member
אז זה רק עניין צבאי ולאומי?

בגלל זה המנטליות של הבנות ככה?

Zoharrr

New member
לא רק,

אבל זה בהחלט חלק מזה. וגם איך שבנים מתייחסים לבחורות כאן, תסתכל מסביבל ותראה כמה בחורות הותקפו מינית,הוטרדו מינית או משהו כזה. נדיר למצוא בחורה בגיל 25 שזה מעולם לא קרה. זה גורם לך להיות קשוחה,זהירה. לפחות כלפיי חוץ. אני אוהבת את המנטליות של הבנות הישראליות. הן משדרות כוח,חוזק ושהן לא פרייאריות ושאפחד לא יכריח אותן לעשות כלום. הן יודעות להיות ביצ'יות ופייטריות, אבל כשמישהו שהן רוצות תופס אותן או עם אנשים שהן סומכות עליהן,הן נשמות טובות.

פוEט

New member
נכון מאוד זוהי התניה חברתית

אבל בחורה פייטרית זה דיי turn off (לפחות בשבילי)

Zoharrr

New member
בעיה שלך...

רוב הבחורים שאני מכירה אוהבים את זה מאוד.

L y c a n

New member
ובדיוק בגלל זה

שום דבר לא יכול להיות סתם פשוט.. אבל זה תגובת שרשרת, גברים מתנהגים חרא לאישה, האישה מחזירה בהתנהגות, או בחוסר מעשה כלשהו זה ויכוח כמו זה של מה היה קודם , תרנגולת או ביצה

נועם m

New member
אולי זה קשור לתרבות ה"פראייר" שלנו

גילויי רוך עשויים להתפרש בעיני אנשים מסויימים כפראייריות, או כוויתור כלשהו. זו גם התרבות בארץ- אנשים מרגישים שהם צריכים להלחם ולהתקמבן כל הזמן. וכידוע, מי שלא נלחם- נדפק. אולי זה משליך גם לגבי יחסים בין- אישיים. ואין מה לעשות- בהשוואה להרבה ממדינות אירופה, ישראל עדיין מפגרת מאחור בכל מה שנוגע לשוויון בין המינים. אני מניחה שזה רק מוסיף לתחושה של הצורך להלחם תמיד, ומביא הרבה נשים למצבים קיצוניים שבהן הן "קשוחות" גם כשאין צורך בזה. אבל, יש להזהר ולהבדיל בין "קשוחה" ל"אסרטיבית". אין שום דבר רע באסרטיביות. אני חושבת שאני מישהי שיודעת לעמוד על שלי כשצריך, ועדיין אני לא "קשוחה" עם גברים... ודרך אגב- מה אומרים על הגברים הישראלים בהקשר הזה? יש לי הרגשה שנמצא יחס דומה בין הנשים הישראליות הקשוחות, לגברים הישראלים הבהמות...
(ואין צורך להתחיל להעלב- לא אמרתי שכולם כאלה. אבל הם בהחלט קיימים...)

פוEט

New member
גם יכול להיות

גברים ישראלים, אתה מתכוון לערסים או מה?

נועם m

New member
את!

מה יהיה?
אני כותבת בלשון נקבה ולא שמים לב... ולענייננו: ב"גברים ישראלים" כוונתי לא בהכרח לערסים, אלא לאותו מצ'ואיסט וולגארי שעוד לא יצא מהסרט של האוהל בטירונות... (ולמי שעוד לא הבין- לא בכל מקום נהוג להפיק קולות ממקומות שונים בגוף, ולא עם כל אדם נהוג לדבר על כמה כוסיות זיינת ביום האחרון...) ואני לא מתכוונת שכל הגברים הישראלים הם כאלה, אלא שהטיפוס הזה קיים, ולצערי, גם די נפוץ.

פוEט

New member
תשמע אחי

סתם.. לרוב ישנו ארכיטיפ, סמל שעל הישראלי למלא הגבר יהיה המצואיסט וגיבור שלא יוצא פראייר האישה תהיה הביצית הצעקנית שמגיע לה הכל והכי טוב משום מה, זהו חזון שהרבה שואפים להגיע אליו וניכרת ההתנהגות בשטח. אז...האופי האמיתי נעול במרתף, בגלל זה בישראל, נשים הם בריוניות וגברים מצואיסטים

ChilD SouL

New member
באיטליה תתנהג כאיטלקי...

בישראל - תתנהג כישראלי. חוצמזה, כשאתה תתנהג כמו שהגברים האירופאיים מתנהגים, אולי גם תקבל יחס כפי שאירופאית הייתה מביאה לך. זה הולך ל-2 הכיוונים.

L y c a n

New member
הפתגם אמור להיות

ברומא, תתנהג כרומאי
ואגב, בישראל לא חסר גברים ונשים שהמוצא שלהם הוא אירופאי מובהק זה לא קשור

למעלה