שאלה מתוך סקרנות.....

קרנושה

New member
שאלה מתוך סקרנות.....

ילדיי בני שנה וחודשיים (גיל מתותן 11 חודש)..ואני עדיין עושה להם אמבטיה באמבטיה הזאת שליוותה אותנו מההתחלה.....ויש עליה פלסטיק כזה והם שוכבים על זה.....ואני מתקתקת אותם אחד אחד.....פרוייקט של חצי שעה מקסימום!! ליאורי שלי היא הכי גדולה ומשפריצה וכמעט לא נכנסת בפלסטיק...והאחרים אחלה להם...השאלה עד מתי עשיתם להם אמבטיה באמבט הזה? לפעמים אני שמה אותם באמבטיה שלנו הגדולה על כסאות פלסטיק כאלה......אך רק לפעמים כי קשה לי לסבן אותם שם.....לא נוח...מה אתם עשיתם/עושים? מה ממליצים?

anat30g

New member
אמבטיה באמבטיה המשפחתית

כשהתאומים שלי ישבו טוב... בסביבות גיל 9 חודשים עברנו לעשות אמבטיה באמבטיה המשפחתית (שהיא לא חלקה ולא מחליקים בה) - ככה התאומים יכולו לשבת יחד ולשחק במים... תענוג. הם נהנו ואני יכולתי לשבת לידם ולקרוא עיתון. ענת

רז2

New member
אנחנו עושים בכיסאות פלסטיק

באמבטיה הגדולה. הם בני שנה ושלושה חודשים וכזכור לי כבר כשהיו בני 8 חודשים הבן שהוא יותר גדול בקושי נכנס לאמבטייה מפלסטיק. חוץ מזה נורא רציתי שכבר ישבו ביחד באמבטיה וישחקו במשחיקים, אמבטית קצף וכו´... בימים שאנחנו עייפים ואין לנו כוח לאמבטיה ארוכה אז אני רוחצת אחד אחד באמבטיה הגדולה, עושה להם טוש זריר עם סיבון טוב (ואז אני מרגישה שהסיבון באמת יותר יעיל מבכיסא הפלסטיק). אבל הם מאוד אוהבים את האמבטיה הרגילה. כיף להם לשחק במים ובקצף. קניתי להם חיות פלסטיק לאמבטיה ושם הם למדו לזהות חיות... כך שזה מן זמן משחק רגוע כזה ושונה משאר היום. לא יודעת איך הייתי עושה עם שלושה, קצת קשה לשחק באמבטייה בשלשה וחוץ מזה בטח אתם רק רוצים לעשות הכל כמה שיותר מהר ולגמור עם האמבטיות... לא יכולה בכלל לדמיין לעצמי עוד אחד...

טל של 4

New member
אהלן לכולם...

לגבי האמבטיה, אצלינו עם הגדולים ברגע שישבו יציב קדימה לאמבטיה הגדולה.זה נורא כיף להם ולגבי הסיבון מהרגע שהם עמדו לא היתה בעיה הם קמו ואנחנו סיבנו. לפני שעמדו הרמנו לרגע סיבנו צ´יק צ´ק והמשכנו לשחק. עם הקטנות זה עוד קשה כי הן לא יושבות מספיק יציב, אבל עוד חודש בערך ניפטר מאמבטית הפלסטיק לעולמייייייים.

רז2

New member
ובאותו נושא

מתי מפסיקים להשתמש בכיסאות הפלסטיק ששמים באמבטיה???? אני ממש לא אוהבת אותם!

טל של 4

New member
ברגע שהילדים יושבים ממש ממש יציב

אז אין יותר צורך. יציב הכוונה ששום דבר לא גורם להם ליפול. בהתחלה תקטיני את כמות המים כך שגם אם ישכבו לא יכסה את הפרצוף ותראי איך זה הולך.

zimes

New member
אנחנו באמבטיה הגדולה

מאז שהם מרימים את הראש כמו שצריך בשכיבה על הבטן. שמנו בהתחלה (היה קיץ!) מים בעומק של 5-10 ס"ם, כך שהם מצליחים בקלות להרים את הראש. יש באמבטיה מדבקות למניעת החלקה (האמת? הן בשבילי, אחרי שהחלקתי פעם...)

קרנושה

New member
תודה לכל המגיבים.....האמת?

אתם מדברים על לשים מים ממש ממש רדודים.....ואילו אנו בחורף.....אמנם התנור באמבטיה עובד ובכל זאת...אחרי שמרטיבים את הגוף וחושפים את חלקו מחוץ למים.....היד או הפנים דיי קרים.....כשאנו כבר עושים אמבטיה משותפת אז אני ממלאה את האמבטיה ממש.......הם בכיסאות פלסטיק שלהם...ואני איתם.....עם ספוג מטיזה עליהם מים מהראש .....

nonana

New member
היי קרנושה../images/Emo24.gif

מה ניש? בקיצור אגיד לך מנסיוני אני לא אהבתי את האמבטיות הקטנות מפלסטיק- זה כל כך סיבך ותיסכל כל ההליך הזה ולחשוב שאת עושה את זה כל יום *3. אני מגיל חצי שנה שהם ידעו לשבת יש מעין כיסא (לא דפנית). עם שלוש רגליים ווקום לתחתית האמבטיה שבו אני הושבתי את הילדים ביחד באמבטיה הגדולה ופשוט הם נהנו מאד. על הריצפה יש שטיח לילדים למניעת החלקה וגם למניעת קור של האמבטיה. לי זה היה הכי נוח ואני הייתי לידם על הברכיים. כדאי לך לנסות.

keren1

New member
גם אני ברגע שישבו העברנו לאמבטיה

המשפחתית, והחגיגה בעיצומה. גם דניאל לא מוותרת ומצטרפת על בסיס קבוע. כמה פעמים שאני יצאתי רטובה לגמרי, חבל על הזמן. דרך אגב יש חדש בגלריה, NONANAש איזה מתוקים הם. זה מהקיץ האחרון? לרגע חשבתי שאני בשוודיה.

nonana

New member
כן זה היה לפני החגים בקנטרי עם הסבא

אני אשלח לכם עוד תמונות. יש גם של הגדולה בתמונות של האחים. אבל תודה

למעלה