שאלה מתסכלת

שאלה מתסכלת

איך אני גורמת לו לא לגמור מהר ולענג אותי ולגמור ביחד לעזאזל? סליחה ותודה.....

Vdrums

New member
את לא צריכה לגרום לו את זה.

הוא צריך להגיע לזה לבד. לשלוט בעצמו, לדעת למשוך את הזמן. תגידי לו שיתרכז בלענג אותך ולא לרכז את מחשבותיו בעצמו או ב... שלו.

king kazabubu

New member
למה זה כזה חשוב לגמור יחד?

זה דבר כל כך טיפשי... זה מיתוס כזה מוזר... בכל מקרה, אני חושב שאם תנסו פורפליי ארוך שמתחיל בזה שאת לא נוגעת בו כמעט אלא רק מחרמנת אותו, וממשיך בצורה כזו שהוא זה שמביא אותך קרוב ללגמור ורק כשאת ממש קרובה לזה אז להרשות לו להצטרף.

בגלל ש........

אם הוא יגמור לפניי הוא יצא ממני ואז ישאיר אותי לא "גמורה" רעיון טוב אבל חח תודה אבל לא בטוח שאצליח זה נשמע די קשה

duduamar

New member
בדיוק...

קשה יש רק בלחם, וגם אותו אני אוכל... (דודו חוזר לצבא??...)

duduamar

New member
פורום סקס יותר מתאים לדעתי...

בכל אופן - זה תלוי בו. בהחלט אפשר ללמוד להשהות את השפיכה, אך זה דורש תרגול. אם הוא יוכל להתגבר על הבושה, אני ממליץ לפנות לסקסולוג, שידריך אותו כיצד. או לחילופין - יש מאמר נחמד במאמרי פורום סקס על שריר הPC.

המשך-

אנייכולה לומר לו שיעזור לי לגמור שהוא בפנים מבלי שהוא יגמור? יענו להביא את עצמי לנקודה שאני ממש בשלב שאנימגיעה לאורגזמה ואז הוא יכנס ויעזור לי לגמור? כי אם הוא יכנס מהתחלה שאני עדיין לא בסוף אז הוא יגמור לפניי... אני יכולה לומר לו לנסות?

duduamar

New member
מתאים יותר לפורום סקס, אבל -

בהחלט - עדיף שיגרה אותך לפני שהוא חודר, והכי טוב - שתגמרי אפילו לפני, ואז שהחדירה תהווה לך "סיבוב שני". בהצלחה.

בזוז

New member
תשובה

כמו שענו לך - הלגמור ביחד - זה לא מה שחשוב, ולפי שאלותייך בהמשך גם לא ממש מה שאת מחפשת. לגמור רק מחדירה - דבר נדיר, ומצריך גירוי רב לפני ה... ומגע מאוד מסויים תוך כדי ה... מה שאת רוצה זה לגמור. הבחור צריך להיות קשוב לגופו וכשהוא מרגיש שהוא לפני גמירה - לברוח החוצה, לתת ל... שלו לנוח ולענג אותך בינתיים באלף דרכים אחרות, אחרי שהוא נח מעט לחזור למשגל עצמו.. וככה הוא מושך את זמן המגע המיני, גם את תהני יותר גם הוא יהנה יותר ולא יגמור מהר... וכמו שאמרו לך כאן - תאריכי את הזמן והמשחקים של ה-לפני... בהצלחה

למעלה