שאלה מתקילה

• פותח הנושא LU20
  • פורסם בתאריך

LU20

New member
שאלה מתקילה

אני מעוניין לעבור הסרת שיער בלייזר. כמובן שיש הרבה מכונים שאפשר לכת אליהם, אבל אני לא לוקח סיכונים ומעדיף ללכת למכונים בעלי שם ונסיון, אתם ,פורפורציה, אחד מהמכונים הללו, כמו כן גם רשת מרפאות אריאל. נגיד ואני מצמצם את הבחירה בינכם לבין אריאל, אז שאלתי היא- לא למה אני צריך לבחור בכם, אלא, למה אתם חושבים שאתם עדיפים על אריאל?? תנו לי יתרונות שלכם אל מול אריאל

תשובה מותקלת

היי אתה צודק, יש הרבה מכונים שאפשר ללכת אליהם, אבל רשת פרופורציה היא רשת מרפאות ולא מכונים. אנו מתייחסים לעצמנו ברצינות הראוייה ומקווים שכך גם לקוחותינו. כדי להחליט אם ההתייחסות ראוייה, עליך להגיע לפגישת ייעוץ, שאינה כרוכה בתשלום או בהתחייבות מצדך, ולשפוט בעצמך. המילים, ברוב המקרים, אינן יכולות למלא את מקום החוויה.

LU20

New member
כלל לא עניתם לשאלתי!

מה עושה אותכם יותר טובים מאריאל? אתם מולם ראש בראש... אם אין לכם תשובה זאת אומרת שאין להם שום יתרון עליהם. אאלץ ללכת למרפאות/ מכון אריאל (ממש משנה...), ולמה ? כי אריאל ידעו לענות לי על השאלה ולא התחמקו.

5אמירה

New member
יש להם יתרון כלשהוא

היתרון של פרופורציה זה כביכול שהם מעסיקים רק רופאים להורדת שיער בלייזר ובאריאל טכנאיות אבל האמת שאפשר ללמוד זאת וזו לא קשה למיטב ידיעתי

למעלה