שאלה נאיבית במקצת...

hoomi

New member
שאלה נאיבית במקצת...

בסדרה "הכי גאים שיש" כל הזמן מתעסקים בזיונים, אם בדיבורים או במעשים, הרבה פרטנרים, הרבה סטוצים- זה נראה קצת מוגזם וקיצוני לא ככה? השאלה שלי אליכם אם באמת ככה נראה אורח החיים של הגייז, כי לא נראה לי... יום נפלא

TwelveEyes

New member
וגם לא שלי ../images/Emo3.gif

אממ. מה לעשות שהומואים הם קודם כל גברים, ורוב הגברים (רוב! לא כולם, לפני שחצי פורום עושה עליי לינץ´
) מחפשים קודם כל זיונים ורק אח"כ אהבה (אם בכלל). מה שמראים בסדרה זה הקצנה של העניין - כל ההומואים רק מזיינים, וכל הלסביות חיות ביחד ומגדלות ילדים. זה בעקרון המצב הכללי.. אבל לא כולם ככה, כמובן. יש הרבה לסביות שמזיינות על ימין ועל שמאל והרבה הומואים שמחפשים אהבה רומנטית. הכל תלוי באדם.

klara19

New member
זה למה אנלא מעריכה את הסדרה

היא חביבה לצפייה אבל רק מגבירה את הסטריוטיפים וההומופוביה!!

סיגרינ

New member
גם החיים שלי לא ככה

(כאילו כן, אני כל הזמן מסתכל על בנים, אבל לא עושה ולא מדבר איתם על כלום
) פעם אחת הייתי בShadow וזה אשכרה היה סצינה מהכי גאים שיש. ברחתי משם כמו טיל, הספיק לי להיות בפנים חצי שעה. הגעיל אותי, משהו. שוק בשר כזה.

דווקא השאדו../images/Emo35.gif

הוא לא כל כך מזעזע. אומנם לא הייתי במקומות אחרים(חוץ מהדום) אבל גם הOUT עושה רושם מזעזע להחריד ומספרים ששוק בשר לא קטן מתנהל שם.

סיגרינ

New member
כן כן, בשאדו. שוק בשר מטורף. הנה

סיכום החוויות: מישהו שם נמרח עלי, הוא הועף במהירות. אחרי שנמאס לנו, ישבתי עם ידידה שלי בחוץ וחיכינו שהשאר יצאו - כדי שנוכל לנסוע כבר הביתה - מישהו *זקן* עבר לידינו, ברור לאן הוא הלך. הוא הסתכל עלי ולא עליה. הוא היה זקן, ממש זקן, עם קוקו ופדלפון מזעזע כזה. כמעט הקאתי עליו, באמת! חוץ מזה, זה היה בערך בליינד דייט עם מישהו שהידידה הזו שלי סידרה לי, והוא היה חמוד משהו, אבל הוא נפגש שם עם חברים שלו מהבסיס. הכינויים הנפוצים אצלם: "פסיבית", "אוחצ´ה מזעזעת" ו"זברה". בשלב ה"זברה" נשברתי ויצאתי החוצה
. לעומת זאת, הייתי בWave בחיפה, וזה לגמרי אחרת. מוסיקה טובה, אנשים מייצוינים שלא נמרחו שם אחד על השני (באופן יחסי משהו), היה רגוע וכיף. השאדו הוא ממש הכי גאים שיש. לפחות המסיבה שאני הייתי בה (יום רביעי, 25 בספטמבר).

סיגרינ

New member
אגב, הפעם הבאה שאני אמצא את עצמי

במועדון גייז תצטרך להיות בגלל סיבה מאוד מאוד מאוד טובה. גם בWave, שהיה מאוד רגוע וכיפי, גם בו קרתה לי "תקרית" שוק-בשרית משהו, אבל ברמות פחות גרנדיוזיות - משהו בסגנון של אי-הבנה. ועדין, זה הרס לי את הערב.

2ndskin

New member
לדעתי התוכנית הזאת היא מדע בדיוני..

כל הקטע של "גיי לנד"... פשוט מדע בדיוני..

בתרגום למילותיהם של

כותבי התסריט של בסטאר טרק(אל תשאלו) "ללכת בעוז לאן שאף אדם לא היה בו מעולם

white star

New member
כן (חלקית) ולא

הסדרה מדברת על קבוצה בקהילהת הגייז , הקבוצה הבליינית יותר , ומקצינה אותה. בחיים האמיתיים אני לא חושב שזה ככה כי לפי הסדרה הם כל יום יוצאים עד אמצע הלילה וקמים לעבודה אח"כ , לא נראה לי כל כך ריאליסטי. אבל אני מסתכל על הסדרה בכללותה ונהנה אז אני מתעלם מכמה פרטים שלא ממש ריאליסטיים. יום נפלא גם לך

למעלה