|שאלה| נגן MP3 בעת המסע בפולין:

lihi1989

New member
|שאלה| נגן MP3 בעת המסע בפולין:

שלום לכולם, אני חדשה ובאוגוסט אני טסה לפולין, למסע. הייתי רוצה לקנות שם איזה נגן MP3 שלא כל כך מפורסם פה בארץ. רציתי לדעת האם בזמן המסע תינתן לי האפשרות בכלל לקנות דבר כזה. הבנתי מחברים שלי שעברו את המסע שיהיה לנו פעם אחת סיכוי אולי להיות בקניון (גג פעמיים). השאלה שלי בעצם, האם אני ראלית בכלל , בכך שאני חושבת שאני יכולה לקנות דבר כזה בפולין??? תודה מראש!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :) זה ממש אחלה פורום!!!

Lp Fairy

New member
ממממ

אנחנו בכלל לא היינו בקניון... אל תסמוך על זה... בבקשה...ומסע מוצלח..[=

lihi1989

New member
תודה רבה, אז יש לי שאלה נוספת,

כאשר היה לכם זמן חופשי איפה הייתם אם לא בקניון? והאם היה (אם אתה זוכר) חנויות שיש סיכוי שמחזיקות נגנים?

morgold

New member
לנו היה זמן חופשי בשני קניונים

ובשני שוקים...מממ אבל לא זוכרת אם היו חנויות שמוכרות נגנים..ולמרות שפולין נחשבת זולה,אל תסמוך על זה..בארץ תמצא במחירים דומים ואפילו יותר טובים..

אביושש

New member
כן. אני הייתי עם חברה בקניון מוקטוב

ראיתי שם איפוד, ב- 600 זלוטי שזה בערך 700 שקל אני חושבת. דרך אגב הקניון שם ממש מזכיר את ישראל גם במחירים ובכלל באופנה שלהם ובכל זה..

brt1

New member
דעתי...

אנחנו היינו בשני קניונים ולמשך זמן דיי ארוך כי דחו לנו את הטיסה ולא היה לנו מה לעשות אז נכנסו לקניון ששכחתי את שמו וכולם הלכו לעשות קניות אם של בגדים ואם של כל מיני דברים אחרים אבל כמו שכבר אמרו על תסמכי על זה שיהיה לכם זמן בקניונים שיהיה לך מסע קל!

mayamoreno2001

New member
בעיקרון

אני לא רואה סיבה שלא תיהיה לכם זמן חופשי. כי בעצם זמן חופשי זה להיתנקות להיתרענן קצת. אנחנו היה לנו לפחות שעה בכל יום. כל יום היה איזה שוק או כיכר שמכרו דברים. ובקניון יש בעיקרון מקום לקנות דברים רק המחירים די דומים לפה... (באמת היה בובת פו ענקית {בגובה שלי} אההה זה היה מדהים 2000 זלוטי)... הכי טוב לקנות פה או בדיוטי פרי זה הכי בטוח. את גם לא יודעת את האיכות ולא תיהיה לך אפשרות להחליף את זה..

Old Cat

New member
למה? למה? זה ממש לא כדאי

המחירים כמו בארץ ויש דברים שיותר יקרים. דברי מחשב / אלקטרוניקה / מוזיקה ממש לא כדאי ואין טעם לקנות שם. ברור שאין כל אחריות אחר כך. אז למה? מה שבטוח הוא שלא יתנו לכם להסתובב חופשי בקניונים.

•BluEyeS•

New member
לנו נתנו להסתובב באופן חופשי!

היינו ביום האחרון בקניון ענקקק ופשוט הסתובבנו בו איזה 3 שעות וקבענו מקום מפגש... היה אחלה =] גם ביום הראשון היינו בקניון אחר אבל לאיזה שעה

כמו חתול זקן לא נראה לי שהמחירים

יותר זולים כי רוב המקומות בפולין ביורו וחוץ מזה אם זה אותו מחיר לא עדיף להשאיר את הכסף פה אצלינו מאשר אצל הפולנים ?

DemonDog

New member
במסע לא נכנסים לקניונים בדר"כ

למרות שהיינו בשוק בקרקוב (שאין שם מוצרי חשמל) וכמו שהבנתי היינו אמורים להיות בקניון החדש בוורשה, מה שבסופו של דבר לא יצא לפועל). רק אל תשכחי שאת נוסעת בשביל מטרה אחרת לגמרי ולא כדי לצאת למסע קניות. מסע מוצלח!

Pukipsey007

New member
../images/Emo24.gif ברוכה הבאה../images/Emo13.gif../images/Emo70.gif../images/Emo20.gif

אמ.. אני אפילו לא זוכרת שהיינו בקניון. בהצלחה

Diableror

New member
גם אני היית בקניון

והמחירים די זהים לארץ.את יכולה לקנות בדיוטי פרי את הנגן,או דרך מכרזים באינטרנט. Diableror

lihi r

New member
אנחנו...

לא היינו בקניונים אלה בשני שווקים כאלה מרכזיים ונתנו לנו אזור מסוים להסתובב בו ושם ממש לא ראיתי חנויות שאפשר לקנות בהם נגנים אני גם חושבת שבסופו של דבר המחיר יצא אותו דבר ככה שכדאי לקנות בארץ ולא להסתכן

למעלה