מיכי 10
Member
שאלה נדושה:
בוקר טוב לכם,
יש לי מתכון ישן של בצק פשוט לגמרי, ומזמן לא אפיתי (בכלל):
3 כוסות קמח רגיל
200 גר' מרגרינה
1 כוס מֵי סודה
קורט מלח
אותו הייתי ממלאת בעבר בגבינות שונות או בפירה תפוחי אדמה.
זה בצק נחמד ונוח לעבודה, אבל מרגרינה אני כבר לא קונה שנים. האם אוכל להחליף את המרגרינה במתכון המסויים הזה בשמן קנולה, ולצפות לתוצאות דומות?
ואם כן, בכמה שמן יש להחליף?
בתודה מראש,
מיכל.
בוקר טוב לכם,
יש לי מתכון ישן של בצק פשוט לגמרי, ומזמן לא אפיתי (בכלל):
3 כוסות קמח רגיל
200 גר' מרגרינה
1 כוס מֵי סודה
קורט מלח
אותו הייתי ממלאת בעבר בגבינות שונות או בפירה תפוחי אדמה.
זה בצק נחמד ונוח לעבודה, אבל מרגרינה אני כבר לא קונה שנים. האם אוכל להחליף את המרגרינה במתכון המסויים הזה בשמן קנולה, ולצפות לתוצאות דומות?
ואם כן, בכמה שמן יש להחליף?
בתודה מראש,
מיכל.