האמת שחשבתי שמיד יאמרו לי לזרוק
ושאלתי ליתר ביטחון מרוב שהיה עצוב לי להיפרד מהם... וטוב ששאלתי.
התרמילים אכן היו טריים ועסיסיים והם עדיין במצב טוב.
הם אוחסנו עטופים בניילון נצמד בתוך קופסה יחסית אטומה, כפי שקראתי ברשת שצריך לעשות....
וכנראה שזו לא הדרך. לרוב יש בידי כמויות קטנות של וניל, רק הפעם נרכשה בחו"ל חבילה יותר גדולה,
ולכן אין לי בקיאות בתנאי האיחסון. אנסה את רעיון המלח הגס מעתה, הגיוני שצריך לספוג את הלחות ולא לאטום אותה כשחושבים על זה בהיגיון...
בינתיים הסרתי את כל העובש בנייר סופג, ולאחר ניקיתי היטב בצמר גפן באלכוהול 96%,
והנחתי כעת להתייבש על נייר סופג.
השאלה אם אין סיכוי שהעובש פגם במקלות או יגרום להם להיות מסוכנים מבחינה בריאותית או משהו,
זה החשש היחיד שיש לי... והאם יהיה ניתן להשתמש כעת גם במקלות עצמם כרגיל, או שרצוי להשתמש רק בגרגירים.
הרבה תודה לך על העזרה!