שאלה נואשת לחצי שעה הקרובה -

Nogmor

New member
שאלה נואשת לחצי שעה הקרובה -

כן, זה ישמע פתאטי, אבל מי מהמרכז בא לו לצאת לדבר הזה שמופיע בתמונה? אין , פשוט אין לי אנשים שיכולים לצאת וזה יותר מדי מדכא ללכת לבד. ויותר גרוע זה שרק עכשיו שמעתי על זה ולא יצא לי לתכנן. אווף. מי שרציני יש לכם חצי שעה ליצור איתי קשר כלשהו ואז אני זז, כי זה כתוב מ 00:00 ועכשיו כבר מאוחר מדי אבל יאללה למה לא.

Itay Simons

New member
חח האמת רציתי ללכת אבל אני

די מפחד מהמועדון הזה

Itay Simons

New member
לא ממש הייתי שם,

אבל מה ששמעתי זה שזה בעיקרון מועדון סאדו...אאל"ט...|סמיילימגלגלעיניים| תסתכל על הלוגו בצד! (על האות D)! רואים שזה סאדו

Amir Noy

New member
XD

D סאדו...XD
אבל סאדו ימי הביניים יכול להיות מעניין..
אולי הרביצו אז עם "ניטים" חניטות וגרזנים..P: שדרך אגב...קרין יודעת לעשות את זה טוב מאוד..בייחוד עם גרזנים

../images/Emo6.gif

אתה יודע, האיזור של הסאדו מאזו הוא דיי בנפרד
לא מתחילים להכות אנשים באמצע המועדון מול כולם... (לפחות לפי מה שהבנתי ושמעתי מאנשים).

Blade Of Fire

New member
האמת שזה לא

המסיבות נעשות בתוך האזור של הסאדו מאזו, פשוט הערבים האלו נעשים בימי שלישי וחמישי ולא בימים של המסיבות

The Cat Woman

New member
אכן הדנג'ן זה מועדון סאדו...

יש שם בפנים כלובים וכל מני חרטות כאלה. מלחיץ. לא הייתי אבל ראיתי תמונות
ותמונה שווה אלף מילים כידוע.

Amir Noy

New member
את וגולן

בקטע של הסאדו? חשבתי נשיכות זה הכי רחוק...

ש נ י1

New member
לפעמים היא עושה תנועות כאלה מוזרות

שאני פשוט נקרעת... אבל היא שרה טוב כמו תמיד

Blade Of Fire

New member
לא להלחץ

זה הליין של וולווט וזו לא המסיבה האחרונה שנעשית שם במבנה הזה. בטח עוד איזה שבועיים-שלושה יהיה עוד פעם, פשוט כל פעם עם קונספט אחר אבל הרחבות אותן רחבות--רחבה אחת אלקטרו (פעם אחרונה שמעתי שם את זומביניישן.. היה גאוני!) ורחבה אחת גות' מטאל\רוק (בפלייליסט החארון היה רצף של אפיקה,וויד'ין, הימ ונייטוויש.. גאוני). פעם הבאה בטח אני והחברה נלך, פשוט השבוע לא יצא כי לא היה לי חשק לבזבז כסף על ההופעה ביום חמישי ועל זה בשישי

למעלה