שאלה נוסטלגית שלא קשורה לסדרות טלויזיה

שאלה נוסטלגית שלא קשורה לסדרות טלויזיה

תגידו, אני לא מצליחה להיזכר איך הולך השיר הזה עם הסבתא של אפריים? "לסבתא של אפריים לסבתא ברווזיים לסבתא של אפריים לסבתא ברווזיים אחד לבן, אחד אפור (או שחור?) אחד לבן אחד אפור (או שחור?) לסבתא ברווזיים לסבתא ברווזיים...." איך זה אמור להמשיך? שכחתי...... !!!

תודה, לא חייבים להיות ציניים כל כך... ../images/Emo13.gif

חיפשתי בגוגל אבל לא ידעתי איך לחפש, ומרישום "הסבתא של אפריים" לא נמצא הרבה... בכל מקרה תודה, נכנסתי לקישור, עכשיו הזיכרון שלי חזר אליי תודה !

porky169

New member
בטח שזה קשור לסרות נוסטלגיה!../images/Emo134.gif

זה היה במקור בתוכנית מה פתאום(קישקשתא) ומאוחר יותר בפרפר נחמד.

porky169

New member
את בת 26 נכון?../images/Emo134.gif

כשאת היית ילדה עוד שידרו את קישקשתא
היה פרק בפרפר נחמד שאפי(ולא עוזי חיטמן כמו שכתוב בשירונט למרות שעוזי היה בפרק) שרה את השיר הזה. הפרק היה על צבעים

לא אמרתי שלא

אני פשוט לא זוכרת... זה היה מזמן.... את השיר הזה אני מכירה מקלטת שירים שהיתה לי שהייתי קטנה וגם בגן שלי הגננת שרה את זה (האמת עכשיו אני מתחילה לחשוד שמא זו לא היתה הגננת אלא באמת אפי מפרפר נחמד.....???) בכל מקרה, אני ממש לא זוכרת אבל אהבתי את השיר הזה... בקשר לקישקשתא, למרות שאני יודעת מי זה ואיזה קול היה לו ויש לי גם את השיר במחשב, אני אף פעם לא ראיתי אותו כשהוא שודר בטלויזיה.

Noyland

New member
אני זוכרת את קישקשתא

קישקשתא (מה פתאום) עם נירה רבינוביץ' ואבי יקיר שגילם את קישקשתא שודר בסביבות 1977 פחות או יותר, הייתי בת 22 אבל את התוכנית אני זוכרת (מה לעשות והיה רק ערוץ 1 לא היה ממש במה לצפות
) אני זוכרת ששרו שם "כולם מחאו איתי כף" זה היה חמוד..

אני מכירה את קישקשתא אבל לא צפיתי בו מעולם

נולדתי ב- 81 ולא ממש יצא לי לצפות בטלויזיה עד לפחות גיל 3 (שנת 84) בכל אופן את קישקשתא לא ראיתי בתקופה ההיא, תוכניות אחרות כן אבל קישקשתא לא, בכל אופן ברור שאני מכירה אותו ואת השיר כי רק כשהתבגרתי למדתי להכיר את התוכניות של פעם להיזכר באלה שעליהם גדלתי, וגם להכיר את אלה שלא.

למעלה