שאלה נוסטלגית

שירי71

New member
שאלה נוסטלגית

כל הדיבור הזה על סדרות בטלוויזיה עשה לי טוב על הצהריים כשאני ושבת כאן מבואסת מהחום ומהבטן שחטפה איזה וירוס... הקיצר עשיתן לי טוב וזה הזכיר לי את האווירה באותן שנים וישר נזכרתי באוסף ניירות מכתבים שהיה לי (ושנשמר לאורך השנים בבוידעם של הוריי ולא מזמן עבר אלינו ברוב הדר) הקיצר למי היו אוספים ואילו? אצלי: "מכתביות" שתפסו המון זמן ואנרגיה מחולקות לפי: גדולים, קטנים, מרובעים, ובינניים, היינו יושבות שעות הבנות ומחליפות... מפיות (בבוידעם של ההורים) כולל מפיות שהחלפתי עם חברה שאבא שלי הביא מארוחה מפוארת בבית הנשיא נבון דאז!!! מדבקות בולים ואוספים פחות רציניים: פריטי דרדסים, כמה כרטיסים להחלפה של איטי מהימים של אמריקה, ועוד.

אתי@

New member
´מכתביות´ כמו שאומרים ב"חולון"....

בטח שהיה אוסף... היו לי כל כך הרבה וכל כך נהניתי להחליף עם חברות... בכל פעם שהיו קונים לי חבילה חדשה - איזו התרגשות... אני לא אשכח כמה חיכיתי שיקנו לי את המכתביות של "אנני" ושל "תהילה"
היו המכתביות היפות וה"שוות", והיו ה"פושטיות". לכל מכתביה היה ערך והיינו מחליפים בהתאם לערכה של המכתביה... אוי איזו נוסטלגיה...
היו עוד אוספים (מפיות וכו´) אבל אוסף מהנה כמו המכתביות - לא היה

Ronnie*

New member
גם לי היו מכתביות של אנני ותהילה

(כנראה אין הרבה הבדל בין ראשון וחולון באופנות האלה
) וגם אוסף מחקים, וברביות, אבל זה לא ממש נחשב אוסף...

שמופית

New member
אתי, גם אצלנו במושב זה מכתביות ../images/Emo13.gif

גם אני אספתי והיו לי כל הרגילים וגם מיוחדים. ואספתי גם מפיות ומחקים ומחזיקי מפתחות.

fila

New member
נכון- מכתביות!

לי היו הכי שוות! אבא שלי היה קונה לי את המכתביות הכי מדהימות שהיו - "הולי הובי" "אנני" וכאלה ריחניות.... וכמובן היו כל הסתם כמו "דאלאס" וכאלה.... אספתי גם מחקים ומפיות.....

שירי71

New member
הולי הובי וגם בולטות כאלה

בזמן "שלי" (החל מאמצע סוף שנות השבעים) ממש לא היה להשיג (לפחות לא באזורנו) מכתביות מחול הכל היה תוצרת הארץ אז מי שהיה לי קשר עם מישהו בחול זה היה גדול היו לה מכתביות הכי שוות וכאלה. זה אוסף שמעלה אצלי כאלה זכרונות ...

Aאלינור

New member
אוסף מכתביות

מכתביות של הולי הובי
ושל דאלאס, הכרתי את הדמויות רק דרך המכתביות כי לא נתנו לי לראות את הסדרה
ועוד של כל מיני חמודים כאלה. איזה כיף היה... חוץ מזה אוסף מחקים, אבל לא עם החלפות. כל כך יפה וריחני... וואי איזה זכרונות אני מעלה פה

תוכי

New member
המכתביות שלי ../images/Emo39.gif

עדיין אצלי.... יש לי כל מיני פושטים ויקרים בכל מיני צבעים ובכל מיני גדלים

תוכי

New member
מתאים לי אני הולכת היום לבית ספר

וניפגש ..... חה חה חה

danaziv

New member
איזו נוסטלגיה

כמובן שמכתביות במקום הראשון, עד היום גם לי נשאר חלק מהאוסף בבית של ההורים שלי, ובאמת למי שהיה קשר עם חו"ל אז היו לו את ההכי שווים, אני זוכרת שקיבלתי את הלוו קיטי והולי אובי. חוץ מזה היה לי אוסף מחקים ומחזיקי מפתחות.ולי ולאחי היה אלבום עם מטבעות ושטרות מכל מיני מקומות בעולם. אה וכמובן היתה גם את תקופת הגוגואים,אני לא אשכח בחיים שנסעתי עם המשפחה למשפחה רחוקה של אבא שלי באיזשהו מושב בדרום והיה להם מטע ענק של מישמשים ובמשך כל הביקור אני ואחים שלי אספנו את כל הגוגואים מהמשמשים שהיו על הארץ וכשחזרנו לביה"ס כולם קינאו בנו ורצו להיות שותפים לאוסף.

הילית*

New member
עד היום אני שומרת (לא העזתי לזרוק)

אוסף ניירות מכתבים ענק מחקים מכל הסוגים הרחיות והמינים אוסף מפיות ועד לאחרונה אספתי בקבוקים ריקים של בשמים וסוף סוף זרקתי אותם

מכתביות זה היה הלהיט שלי

כל הריחניות, ומכל הצבעים והמינים, ועד היום יש לי קופסא מלאה בבית. כמובן גם אוסף מפיות, מחקים, מדבקות, סיכות לבגד. איזה כייף היה.

אביבית1

New member
גם אצלנו במושב זה היה ניירות מכתבים

הכי אהבתי את "הולי הובי", והיה לי כל מיני עם דובים, אנני, תהילה, שושלת והיה לי אוסף של חבורת הזבל עם האלבום וכ"ו...

למעלה