שאלה נוספת בקשר למלריה!
שלום לכל הדוקטורים
אני אוטוטו טס לתאילנד התיכנון שלי הוא שהייה בצפון תאילנד ולאחר מכן מעבר ללאוס התיכנון שלי בלאוס הוא להתחיל במחוזות הגובולות עם בורמה ותאילנד (בוקאו ולאונג נאמטה , ומאונג סינג) , ולהמשיך לכיוון מרכז לאוס ואז להמשיך לדרומה דרך 4000 האיים ואז להיכנס לקמבודיה. הבנתי שבמחוזות בצפון, וגם בדרום לאוס, ישנה עמידות לתרופה לריאם וצריך לקחת מלרון (לגבי דוקסילין , אני מעדיף שלא לקחת בשל התופעות לוואי המרובות והרגישות לשמש) , התיכנון שלי הוא להיות בלאוס וקמבודיה , זמן משוער של חודש ושבועיים בערך , חודש בלאוס בערך ושובעיים בקמבודיה, האם עלי לקחת מלרון לאורך כל התקופה ( בעייתי בשל המחיר המוגזם ) או שניתן לשלב תחילה שימוש במלרון בזמן השהיה בצפון ( שבוע אחד בצפון) ואחכ להתחיל לריאם כשאנחנו במרכז ? מה את ממצילצה לי לעשות? וכיצד ניתן לשלב בניהם ואם בכלל ?. (שכלול המחיר למלרון הוא בערך 1000 שקלים לתקופה הזאת וזה ממש מוגזם,) ( בנוסף שילוב של שני התרופות מלרון ולריאם קצת מבלבל אותי , מפני שבכל תרופה צריך להמשיך את הנטילה שבוע , וארבע שבועות באחר לאחר השימוש , מה עושים ? ) מה דעתך? אני לקראת הטיול וממש מבולבל
שלום לכל הדוקטורים