שאלה נוספת בקשר למלריה!

גאיה ר

New member
שאלה נוספת בקשר למלריה!

שלום לכל הדוקטורים :) אני אוטוטו טס לתאילנד התיכנון שלי הוא שהייה בצפון תאילנד ולאחר מכן מעבר ללאוס התיכנון שלי בלאוס הוא להתחיל במחוזות הגובולות עם בורמה ותאילנד (בוקאו ולאונג נאמטה , ומאונג סינג) , ולהמשיך לכיוון מרכז לאוס ואז להמשיך לדרומה דרך 4000 האיים ואז להיכנס לקמבודיה. הבנתי שבמחוזות בצפון, וגם בדרום לאוס, ישנה עמידות לתרופה לריאם וצריך לקחת מלרון (לגבי דוקסילין , אני מעדיף שלא לקחת בשל התופעות לוואי המרובות והרגישות לשמש) , התיכנון שלי הוא להיות בלאוס וקמבודיה , זמן משוער של חודש ושבועיים בערך , חודש בלאוס בערך ושובעיים בקמבודיה, האם עלי לקחת מלרון לאורך כל התקופה ( בעייתי בשל המחיר המוגזם ) או שניתן לשלב תחילה שימוש במלרון בזמן השהיה בצפון ( שבוע אחד בצפון) ואחכ להתחיל לריאם כשאנחנו במרכז ? מה את ממצילצה לי לעשות? וכיצד ניתן לשלב בניהם ואם בכלל ?. (שכלול המחיר למלרון הוא בערך 1000 שקלים לתקופה הזאת וזה ממש מוגזם,) ( בנוסף שילוב של שני התרופות מלרון ולריאם קצת מבלבל אותי , מפני שבכל תרופה צריך להמשיך את הנטילה שבוע , וארבע שבועות באחר לאחר השימוש , מה עושים ? ) מה דעתך? אני לקראת הטיול וממש מבולבל

למעלה