שאלה נוספת וחשובה, לא קשורה לכסף

• פותח הנושא orch
  • פורסם בתאריך

orch

New member
שאלה נוספת וחשובה, לא קשורה לכסף

קיבלתי המלצה חמה על הפיליפינים מישהו יכול חוות דעת, האם שווה לי לנסות להגיע לשם בטיול של שלושה חודשים? כי הבנתי שזה מקום מדהים בכלל אם מישהו יוכל לספר לי על המקום זה יהיה נחמד תודה

orch

New member
למה לא עונים לי? יש לי עוד שאלה

אני ארכז את כל השאלות: האם כדאי בטיול של שלושה חודשים וקצת להגיע לפיליפינים ולוותר על תאילנד? אם מישהו יוכל לספר לי קצת על הפיליפינים? האם כדאי לטוס מוויטנאם לפיליפינים? האם זה אפשרי בכלל? תודה

3dba

New member
פיליפינים ותאילנד

קודם כל בשום פנים ואופן לא לוותר על תאילנד או לקצר פחות מחודש.לפיליפינים יש טיסות של alitalia שעלו לי לפני 4 שנים בערך 160$ הטיסה היא בערך 4 שעות אם אני לא טועה .אישית לא הייתי טס עם חברת התעופה הוויאטנמית אחרי חוויה לא נעימה שהייתה לי איתם שנוסעים במטוס הוציאו פסלים והתחילו להתפלל לאחר שהמטוס לא היה "יציב כל כך" אז סע אם חברה אחרת. הפיליפינים בכלל זה מקום מדהים אני אישית הייתי 99% מהזמן בבורקאי שהוא "האי" במזרח (הייתי שם קצת יותר משבועיים).על ויאטנם הייתי מוותר ומחליף בבורמה תשאל קצת אנשים על בורמה ותבין.וזהו תעשה חיים .

yalyal

New member
האמת שאני הייתי בבורמה ו...

הייתי מוכן לוותר עליה תמורת ויאטנם או לאוס (שלא הייתי בהם). הקטע של בורמה (אגב - שמה הרשמי הוא מיאנמר - Mianmar) הוא פגודות, פגודות,ועוד קצת פגודות....

אני דווקא חרשתי את כל האי לוזון

שזה האי המרכזי. יש שם נופים מהממים! טרסות האורז, 100 איים, פג´סנחאן.. שווה!!! אבל, כמובן, שאין כמו תאילנד (my home away from home)

noaaaa

New member
לוותר על בורמה??

אני הייתי בבורמה וגם בלאוס ובשום פנים ואופן לא הייתי מוותרת על בורמה,יש שם המון דברים מעבר לפגודות (שאותם ממצאים ביום אחד בבגן) כמו למשל אנשים מקסימים וסיפורים מרתקים בסיפו(עשינו טרק בשו שו)

למעלה