שאלה נוספת ליום חדש

she is the one

New member
שאלה נוספת ליום חדש

מה הן 3 התכונות החשובות ביותר בבן \בת הזוג שעליהן לא תתפשרו ?

שאלה טובה ../images/Emo13.gif

אינטליגנציה
כנות
אהבת בע"ח

sagi24

New member
תשובה

שהבחורה תהייה בוגרת שהבחורה תהייה נאמנה שהבחורה תהייה בחורה טובה ולא נצלנית ובלי אינטרסים ושלא תהייה כבדה שצריך שתעשה דברים עם החיים שלה תכונות אלה עם חיצוניות חמודה הופך בעניי לבחורה האידיאלית

מיכל999

New member
אולי אני לא טובה במתמטיקה

אבל נראה לי שאני יודעת לספור עד 3...

iaki

New member
עדיף שתצטיני באריטמטיקה

תורת המספרים הפשוטים .ואווווווווו

התכונות הכי חשובות

שתהיה אינטיליגנטית, עם חוש הומור ובוגרת. חוץ מזה גם שתיראה סביר ומעלה. אלה מבחינתי התכונות הכי חשובות שאני לא אתפשר עליה. - אבל גם התאמה בדברים ה"קטנים" כמו טעם במוזיקה, סרטים ואוכל חשובה לדעתי לקשר מוצלח.

פייקו

New member
הייתי מגדיר שאלה זו כ-לא חכמה

אך אני מניח שלאור הנר של פסח נוותר - רצוי שכל אחד יחפש את התכונות שהוא אוהב אצל בן/ת הזוג החיים לצידם אך בגדול הייתי מחפש אצל בת זוגתי .. "
טוב" -וזה יספק אותי עד בלי די.

she is the one

New member
ומי שם אותך לשופט החוכמה ?

בדרך כלל כל אחד בוחר לו את התכונות החשובות \האהובות עליו בבן זוג כולנו יודעים זאת לידיעתך .היפה היה לראות את השוני בין האנשים . אני מאחלת לך לקראת חג הפסח שתמצא את בת הלב הטוב שתספק אותך עד בלי די ועד אז אשמח לראות אותך יוזם וחושב על שאלה חכמה לפורום זה .

she is the one

New member
ועכשיו תורי

מישהו העיר לי שגם אני צריכה לענות אז הנה התשובה : המראה די חשוב לי -אסתטיות במכלול אמינות , חוש הומור מתובל בחכמה , והמון המון סבלנות . חג שמח

אילן 29

New member
זה 4 !

אני ספרתי ארבע , אמרת שלוש...נו נו נו אני : 1. אמינות 2. מודעות עצמית 3.שאפתנות ...
חג שמח לכולם

מיו חד

New member
תלוי איזה סוג קשר

בת זוג לחיים: חוש הומור. טוב לב, אסטטיות. בת זוג לרומן: אסטטיות, אמינות, אסטטיות...

למעלה