שאלה נוספת פליטות וחסימות

ללי 3

New member
שאלה נוספת פליטות וחסימות

בתי בת 4 חודשים נולדה 4450 ק"ג שוקלת היום 7350. אוכלת כ-4 ארוחות של סימלאק כל ארוחה בערך בין 120-160 cc פולטת המון עברנו אתמול לאנפמיל ar כמו שכתבתי למטה. הילדה בארוחות בעיקר אחה"צ וערב לא נינוחה , עצבנית ועושה פרצופים של חמוץ. שמתי לב כי היא מריירת הרבה לעיתים עם קצץ. קראתי כי לעיתים חסימות בוושט מתאפיינות בריור רב וקצפי. פניתי לרופאת הילדים וביקשתי בדיקת בריום לשלול ריפלוקס והיא טענה שהבדיקה לא נעימה ואין מה לעשות הכי הרבה יגלו שיש ריפלוקס ואז יתנו זנטק או יסמיכו כלכלה. היא המליצה לתת קורנפלור ואני ביקשתי לתת אנפמיל והיא אישרה לי. שאלתי האם עקב הריור תתכן חסימה כלשהיא בוושט? אני לא רוצה להגיע למצב שהיה עם בני אם אתה זוכר עם ניתוח שוער הקיבה שחיכנו כ"כ הרבה. אמנם אני נותנת רק יום אחד אנפמיל אבל עושה רושם כי מגמת הפליטות יורדת. תודה ומחכה לתשובתך

אין חסימות

וודאי לא בושט- כי אלו מתגלות ביממה הראשונה לחיים בכל מקרה תמשיכי אנפמיל אי אר ותראי האם השיפר ממשיך אם לא- צריך לחשוב על אלרגיה רפלוקס ועוד את תמיד יכולה לשוחח עם גסטרואנטרולוג אם תרצי אשמח לנסות לסייע

lihik

New member
אם אפשר הבהרות...

מה הם זנטק ואנפמיל? תודה ליהי

ללי 3

New member
שלום לך. הרופא בטח יענה לך יותר

טוב ממני אבל בגדול אנפמיל זה פורמולה לתינוקות פולטים ומשמעות האותיות ar הם אנטי ריפלוקס. זנטק זו תרופה שנותנים במקרה של עליית האוכל וצרבת וכל מה שמתלווה לכך לפני הארוחה ואז הילד אוכל ללא צריבה ופליטה מקווה שההסברתי נכון

gali melenboim

New member
האם ניתן לתת את האנפמיל לבד?

או שיש צורך בייעוץ רפואי? אצלי שלחו אותי עם ביתי לבדיקת דם! מהוריד... ולא הסכמתי כי היא בת חודש...

למעלה