מה המקור (או איך שזה מכונה) של שסע: אני צריך לנקד: שסע משסע [מקור ואז הווה] אודה מאד! תודה רבה!
נ נוף-צלול Active member 30/10/23 #1 מה המקור (או איך שזה מכונה) של שסע: אני צריך לנקד: שסע משסע [מקור ואז הווה] אודה מאד! תודה רבה!
trilliane Well-known member מנהל 31/10/23 #3 נכתב ע"י נוף-צלול: מה המקור (או איך שזה מכונה) של שסע: אני צריך לנקד: שסע משסע [מקור ואז הווה] אודה מאד! תודה רבה! לחץ כדי להרחיב... המקור הנטוי הוא כמו שם הפועל (בלי למ"ד). לא זוכרת אם יש לפיעל מקור מוחלט אחר לוחות נטיית הפועל אנחנו שמחים להגיש לכם את לוחות הנטייה הממוחשבים של הפעלים בשפה העברית. מערכת הנטייה מאפשרת לכם גם לנתח פעלים לפי שורש ובניין ולפי גזרות. hebrew-academy.org.il
נכתב ע"י נוף-צלול: מה המקור (או איך שזה מכונה) של שסע: אני צריך לנקד: שסע משסע [מקור ואז הווה] אודה מאד! תודה רבה! לחץ כדי להרחיב... המקור הנטוי הוא כמו שם הפועל (בלי למ"ד). לא זוכרת אם יש לפיעל מקור מוחלט אחר לוחות נטיית הפועל אנחנו שמחים להגיש לכם את לוחות הנטייה הממוחשבים של הפעלים בשפה העברית. מערכת הנטייה מאפשרת לכם גם לנתח פעלים לפי שורש ובניין ולפי גזרות. hebrew-academy.org.il
נ נוף-צלול Active member 31/10/23 #4 נכתב ע"י trilliane: המקור הנטוי הוא כמו שם הפועל (בלי למ"ד). לא זוכרת אם יש לפיעל מקור מוחלט אחר לוחות נטיית הפועל אנחנו שמחים להגיש לכם את לוחות הנטייה הממוחשבים של הפעלים בשפה העברית. מערכת הנטייה מאפשרת לכם גם לנתח פעלים לפי שורש ובניין ולפי גזרות. hebrew-academy.org.il לחץ כדי להרחיב... תודה רבה! אני מבין שהניקוד הבא נכון: שַׁסֵעַ שִׁסַֹעְתָ ((עם דגשים חזקים בסמ"ך, דגש קל בתי"ו)) תודה רבה!!
נכתב ע"י trilliane: המקור הנטוי הוא כמו שם הפועל (בלי למ"ד). לא זוכרת אם יש לפיעל מקור מוחלט אחר לוחות נטיית הפועל אנחנו שמחים להגיש לכם את לוחות הנטייה הממוחשבים של הפעלים בשפה העברית. מערכת הנטייה מאפשרת לכם גם לנתח פעלים לפי שורש ובניין ולפי גזרות. hebrew-academy.org.il לחץ כדי להרחיב... תודה רבה! אני מבין שהניקוד הבא נכון: שַׁסֵעַ שִׁסַֹעְתָ ((עם דגשים חזקים בסמ"ך, דגש קל בתי"ו)) תודה רבה!!