שאלה נוספת.

p r u d e n s

New member
שאלה נוספת.../images/Emo182.gif

נסו ללכת אחורה לימי היסודי העליזים
... מה היה מצבכם החברתי? מאיזו כיתה עד איזו כיתה שרדו ה'מקובלים' וה'לא מקובלים'? סבלתם ירידות מחברי הקבוצה השנייה?

TheImpactBoy

New member
אויי עדיף שלא...

ביסודי הייתי מאלה שמנסי להיות המקובלים ולא מצליחים (אולי העובדה שהייתי שמן ומכוער אש תרמה....) וכן, סבלתי ירידות ברמה!

ימי היסודי.. איזה נוסטלגיה!

ביסודי עוד היה את הקטע של מלכת הכיתה. בכיתה שלי הייתה אותה מלכת כיתה 6 שנים כמעט!! מכיתה א'-ו'. אני תיפקדתי כחברה של המלכה, לא שהייתי הסגנית שלה.. (חח איזה מצחיק זה נשמע.. ) אבל היינו החברות הכי טובות שיש. אני לא הייתי סובלת מירידות או משהו דווקא הרגשתי מוגנת ליד המלכה, אבל אם הייתי רבה עם ה"מלכה" הייתי מרגישה ממש רע ופחדתי שיפגעו בי.. כמובן שהיום אנחנו בכלל בכלל לא חברות. היא השתנתה נורא והיא אשכרה נהייתה מיני מפלצת
אבל לי עוד נשאר זיכרון מתוק ממנה כשעוד היינו בכיתה א'.. אילו היו זמנים... היום הכל כבר אחרת לגמריי.

אז ככה..

אני כבר בעוניברסיתה, אני לומדת לתואר בלשון! ועדיין יש אצלינו מקובלים ולא מקובלים.. אבל אני לא מהחנווווווווווונים (
/
) המצחינים האלה.. אני מהמקובלים. ואני לא סובלת ירידות מהם, הם סובלים ירידות ממני. כאילוווו דההה!!!!!!!!!

p r u d e n s

New member
נו, באמת../images/Emo182.gif

בכרטיס האישי את בת 14 וכותבת עוניברסיתה.. ואת באמת מתאימה לפרופיל של אחת מהמקובלים. או שאת מאלה שמנצלים את האנונימיות של האינטרנט כדי להיות מי שהם לא.

נכון!

אני מנצלת את האנונימיות של האינטרנט כדי להיות מה שאני לא, כלומר, להיות חנונית. כי במציאות המלהיבה שלי, אני נורא נורא נורא מקובלתתתתתתת!!!! וכל מה שאמרת-נאמר מפי אדם שהרגע דרדר איזה טמבל לסמים.

למעלה