שאלה נוספת=]

super jesus

New member
שאלה נוספת=]

האם יוגה במכוני הכושר יורדת ברמתה מאשר יוגה במכון יוגה? האם יש המלצות על מרכזי יוגה/חוגי יוגה באזור כפ"ס-רעננה-הרצליה? חשבתי לעצמי ולנסוע פעמיים בשבוע לת"א זה כאב ראש לא קטן... תודה רבה=]

יוגי בר

New member
יוגה מול יוגה

היי סופר אז ככה: יוגה במכון כושר היא לא יוגה המתורגלת המרכז ליוגה. ויש לזה ימבה של סיבותץ ולעניין שלך: יש לך בהרצליה מרכז רציני ליוגה מרכז שיבננדה הרצליה. חפש בכל מנוע חיפוש ותגיע. וואאו, פתאום הלך לי הכאב ראש. מה עושים? יוגה בהרצליה. בברכה ואהבה יוגי בר

lili95

New member
נו... ומהן הסיבות?

אני מתרגלת יוגה במכון כושר. אין לי למה להשוות את זה, אבל השיעור נחמד, קצר יותר מבמרכזי יוגה(שעה). מה ההבדל בין זה ובין יוגה במרכז? ודבר נוסף, השיעור הוא אותו שיעור בדיוק נמרץ תמיד. זה טוב או רע?

יוגי בר

New member
אין פה רע ואין פה טוב

היי לילי אז ככה: 1. הקונספט מוכתב על ידי שם המקום. במכון כושר התפקיד: לעשות כושר. ובמרכז ליוגה:מלמדים קורסים שונים ליוגה ועקרונותיה. הרפייה נכונה , תרגול נכון, נשימות נכונות ונשימות מיוחדות, דמיון מודרך ומדיטציות. ועוד הרבה נושאים וברוח זו מתרגלים שם יוגה. כל הזמן. זו קונספט חשיבה והתייחסות אחרת לגמרי. יוגה זו לא התעמלות. 2. הזמן במכון כושר זה 3/4 שעה או שעה במרכז ליוגה זה שעתיים.(מינימום) 3. השוואה אישית אין כמו לבדוק בעצמך. לכי למרכז יוגה רציני ותחווי את זה באופן אישי. בברכה ואהבה יוגי בר

lili95

New member
לצערי לא ייצא לי בזמן הקרוב להשוות..

אני לא עושה רק יוגה, אלא משלבת עם סוגי ספורט שונים, אז אני צריכה את שאר השיעורים במכון... עם זאת, בכל מכוני היוגה הרציניים שאני דיברתי איתם, השיעור נמשך שעה וחצי, על שעתיים לא שמעתי.

uzigil

New member
יוגה בחדרי כושר

הי לילי לא תמיד הקונספט מוכתב על ידי המקום, אני מדריך יוגה במספר חדרי כושר ואני מלמד תירגול נכון, נשימות נכונות, דמיון מודרך, מדיטציות והרפייה נכונה, זה נורא תלוי במורה ובמידת הרצינות שלו ועוד לא נתקלתי במקום שהגביל אותי ולכן אינני מבין מדוע איכות היוגה בחדרי הכושר פחותה מזו הנלמדת במרכזי היוגה השונים, אז שיהיה לך יום נהדר עוזי גיל מדריך יוגה

ברווווווור שכן

ביוגה בחדרי כושר הקבוצות גדולות יותר, הקהל מתחלף יותר, ומי שבוחר את המורים בד"כ לא בא בעצמו מתחום היוגה ולכן לא בוחר אותם במקצועיות מספיקה. בנוסף, אין למורה הזדמנות לדבר עם התלמידים לפני ואחרי השיעור ולהכיר אותם לעומק, לרוב יש הפרעות חיצוניות כמו מוזיקה ואנשים שמסתכלים מבחוץ, כניסות באיחור... בקיצור, אם רוצים לעשות יוגה ברצינות, תמיד עדיף במרכז יוגה. (כמובן שעדיף יוגה בחדר כושר מאשר בכלל לא
)

למעלה