שאלה נוספת!!!

verawolf

New member
שאלה נוספת!!!

האם יש באמת דבר כזה אהבת אמת...? כלומר האם באמת אפשר לפגוש בן זוג שאוהבים כל החיים? האם אפשר לאהוב מישהוא ולא להתפשר... ושהוא יוהב אותך חזרה? אני כבר מחליפה בן זוג 7 ואני מרגישה שאם אוהבים אותי אני באיזשהוא שלב מעבדת עניין... האם זה איתכן? או שאני מעבדת ענין כי אני מרגישה ויודעת שאוהבים אותי? האם אני צריכה טיפול... אוף אשמח לתשובות... בברכה

magenta73

New member
טיפול בכל מקרה יכול לעזור

לבטחון עצמי וקבלה עצמית, ולחיזוק הקשר שלך עם עצמך ועם ההחלטות שלך. לגבי השאלות האחרות - אהבה היא משהו מאוד סובייקטיבי וכל אחד מגדיר אותה אחרת. אז אי אפשר ממש לענות לך. אבל בגדול - אפשר למצוא משהו ולבחור לאהוב אותו כל החיים, על כל מגרעותיו, חסרונותיו ויתרונותיו. אפשר לאהוב משהו ולא להתפשר על האהבה, אבל להתפשר על דברים אחרים בחיים, וכן, שהוא יאהב חזרה... לגבי השאלה האחרונה שלך - וכאן אני חוזרת לפוסט הקודם ששלחת, לא נראה לי שהבחורון הזה באמת אוהב אותך. הוא יותר אוהב את עצמו... אז מאוד יכול להיות זה שאת מאבדת עיניין כי את מבינה שאין כאן שיוויון כוחות, ואין כאן אהבה אמיתית, יותר מזה שאת מאבדת עיניין שיש אהבה... ולכן אני אחזור על מה שאמרתי בתחילת ההודעה שלי - טיפול יכול לעזור לבטחון עצמי וקבלה עצמית, ולחיזוק הקשר שלך עם עצמך.

למעלה