שאלה נוספת היי האם מישהי פה מטופלת אצל בר חווה? אתן יודעות האם יש לו ניסיון עם נשים עם אנדו??
B barbunya12 New member 23/11/13 #1 שאלה נוספת היי האם מישהי פה מטופלת אצל בר חווה? אתן יודעות האם יש לו ניסיון עם נשים עם אנדו??
פ פז08 New member 24/11/13 #3 לד"ר בר חווה יש שם מעולה של רופא פריון יודעת על מישהי עם אנדו' שטופלה אצלו בעבר.... לא יודעת להגיד לך על בנות נוספות עם אנדו', אבל כאמור, בתור רופא פריון באופן כללי אני יודעת שהוא מאוד מומלץ....
לד"ר בר חווה יש שם מעולה של רופא פריון יודעת על מישהי עם אנדו' שטופלה אצלו בעבר.... לא יודעת להגיד לך על בנות נוספות עם אנדו', אבל כאמור, בתור רופא פריון באופן כללי אני יודעת שהוא מאוד מומלץ....
R ronki3 New member 29/11/13 #4 אני עומדת להתחיל טיפול אצלו עם אנדומטריוזיס. אני אספר לך איך היה. למיטב הבנתי הפרוטוקלים די זהים באנדו או לא, מקווה שיהיה בסדר.
אני עומדת להתחיל טיפול אצלו עם אנדומטריוזיס. אני אספר לך איך היה. למיטב הבנתי הפרוטוקלים די זהים באנדו או לא, מקווה שיהיה בסדר.
R ronki3 New member 2/12/13 #6 עדכון קבלתי פרוטוקול אתמול והוא יעשה לי את הפרוטוקול הארוך שהבנתי שהוא יותר מומלץ עם אנדומטריוזיס. נקווה לטוב.
עדכון קבלתי פרוטוקול אתמול והוא יעשה לי את הפרוטוקול הארוך שהבנתי שהוא יותר מומלץ עם אנדומטריוזיס. נקווה לטוב.