שאלה נוספת:

שאלה נוספת:

מכיוון שצילומי שלושת הסרטים ביחד לקחו שנה בערך (אני חושב) אז בטח חגגו השחקנים והצוות ימי הולדת לשחקנים על הסט נכון? למשהו יש תמונות? או תגובות של השחקנים בקשר לזה?

../images/Emo46.gifשנה???שנה????שנה???

פי 10!פי 100!הצילומים לקחו כמה שנים טובות!!חוצפה!!!שנה..לא יאמן...

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifהרשי לי לתקן אותך...

אכן אמנם פיטר ג'קסון עבד על הסרט כמה שנים טובות אך הצילומים נערכו כ16 חודשים.. שאם תעשו חשבון זה שנה ו-4 חודשים

S a p i r 2 5 5

New member
../images/Emo6.gif

אם הצילומים היו עורכים שנה ו4 חודשים, זה אומר ש4 חודשים אחרי שאחוות הטבעת יצא לקולנוע שיבת המלך כבר היה מוכן... זה מגוחך. וההכנות לסרט ערכו שנתיים-שלוש.

•aniviel•

New member
הצילומים עצמם לקחו כשנתיים

אפילו פחות אבל הסרטים לא מוכנים ישר בסוף הצילומים. ישר אחר כך פיטר כבר עבד על העריכה של אחוות הטבעת, העריכה זה מה שלוקח באמת הרבה זמן. ברגע שהוא סיים הוא הוציא את הסרט לקולנוע ועבד על העריכה של שני הצריחים, ואותו הדבר אחרי שסיים הוא עבר לעריכה של שיבת המלך... ההכנות לסרט, בניית התפאורה והכל לקחו כ3 שנים לפני השנתיים של הצילומים. אחר כך החלו את הצילומים אבל כמו שכבר אמרתי, הצילומים עצמם ארכו רק שנתיים (הם צילמו כל יום בעזרת 9 מצלמות 9 סצינות שונות בסרטים שונים באותו הזמן במקומות שונים, תעשו אתם את החשבון)

S a p i r 2 5 5

New member
לא מסכים איתך.

צילומים של סרט בסדר גודל כזה לוקחים בערך כשנה וחצי. אני מסכים שהעריכה גוזלת זמן רב, אבל אין זה שולל את העובדה שלא צילמו כל סרט במשך 8 חודשים! בכל אופן, כך או כך, אם אינני טועה ציינו את הכל בתוספות של הdvd...

moe777

New member
15 חודשים+ פוסט פרודקשן-ויטה- יצירה

-דיגיטלית, עריכה, השלמות. (ובמקביל עבודה עם האוורד שור על חלקי הפסקולים). וזכרו כי ההשלמות התקיימו בין אוגוסט וכמעט עד לנובמבר בשנתים שקדמו לזו. אבל נשמע שלא רע שם בניו זילנד. אולי חוץ מהעובדה שכצוות וקאסט עליכם להתעורר כל יום בחמש, ואם אתם קאסט, להתאפר במהלך שעות בטריילר קטנטן, אם אתם אורקים זה כולל מכות חום רציניות, בעיות עם ההליכה לשרותים וקשיים בנשימה, ואם אתם הוביטים- הרגליים שלכם נופלות מדי כמה שעות ומסריחות מהחומר הדביק שעליהן. אבל היי, הכל היה שווה את התוצאה.

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifאוקי.. בואו נסכם ככה

שכל מי שאומר שהצילומים נערכו כשנתיים ומעלה שיצפה ב"מאחורי הקלעים" ושיקשיב טוב טוב לראיונות עם השחקנים שאומרים "וואו.. 16 חודשים של צילומים בניו זילנד..."

eliad2

New member
16 חודשים וזה סופי!

הם צילמו את שלושתם ביחד בלוקיישנים שונים כמו שכבר אמרו כאן . שאחוות הטבעות יצא לקולנוע שיבת המלך היה מצולם כולו! כל מה שנישאר זה עריכה , מי שלא מאמין שיפסיק לדבר באויר ויתחיל ליצפות בתוספות של הסרטים וירא לבד . סתם לידע כללי הקטע הראשון שצילמו היה הסצנה שההוביטים מיתחבאים מהנאזגול מיתחת לעץ באחוות הטבעות .

לדעתי...

היו צריכים לצלם כל סצנה אחת אחרי השנייה ולא לעשות ישר סצינה (נגיד) מס' 4 בסרט השלישי מייד אחרי סצינה ראשונה בסרט השני. אבל מסכננים השחקנים והייתי מאוד רוצה להשתתף בזה....

אני יודע...

ולכן זה מאוד מבאס (אותי) שלא מצלמים את כל הסצינות לפי הסדר שלהם. אגב משהו יודע למה זה ככה?

juggernaut

New member
כן כנסי

בד"כ מתחילים בסצנות ה"זולות" והפשוטות יותר..לסוף הם משאירים את הסצנות הגדולות..

למעלה