שאלה נוספת

טוש10

New member
שאלה נוספת

בהריון הראשון היו לי כל הזמן בחילות , חוסר תיאבון ( ההריון היה תאומים ולכן התופעות היו הרבה יותר מורגשות), בהריון הזה אני בקושי מרגישה בחילה , מעט חוסר תיאבון ועייפות. כל פעם שאני לא מרגישה בחילה אני נכנסת לסרטים שאולי משהו לא בסדר , כי אני יודעת שתופעות של בחילה הם מראות דווקא שההריון מתפתח כי ההורמונים עולים. כיוון שעברתי הריון ראשון לא מוצלח אני קצת בטראומה ( קצת הרבה) ושמעתי אחרי האירוע שלי כל כך הרבה סיפורים מפחידים על הריונות לא מוצלחים שאני כל הזמן בחרדה ובפחד. הייתי רגועה אם היה לי מכשיר א.ס. בביית והייתי יכולה להציץ כל פעם לראות שהכל בסדר!

היית צריכה להתחתן נכון

כידוע, יש גברים שקונים לאישה שאיתם מכשיר אולטרהסאונד
וברצינות: את בדיוק בשלב בו סביר שהתופעות יעלמו. כמו שציינת בהריון תאומים התופעות, פעמים רבות, הרבה יותר מודגשות. הפעם זה הריון אחר, סיפור חדש ובהחלט סביר שתרגישי אחרת.

zoharitta

New member
לא לדאוג

בהריון ישנן חרדות וזה טבעי, תהיי חזקה ותרגישי טוב

טחג

New member
אצלי אין בחילות אף פעם בהריונות

ועייפות רצינית הייתה לי דווקא בהריונות שהסתיימו לא טוב. אז אני אוהבת לא להרגיש סימני הריון. (אייקון מחייך) לגבי הסיפורים המפחידים - זה פשוט תסמין המכונית הכחולה או ההריון הראשון. נכון כשקונים מכונית כחולה (או לבנה או אדומה) פתאום רואים ברחוב מלא מכוניות כאלה?! ונכון שכשאת בהריון פתאום כל הנשים ברחוב בהריון?! אז אותו דבר עם זה - בגלל שלך היה סיפור לא פשוט פתאום את שמה לב לכל הסיפורים האלה, אבל האמת היא שמסתובבות בשטח הרבה יותר נשים עם הריונות רגילים ונורמליים ולידות תקינות ועדיף (אם זה אפשרי ) להתמקד בזה. לגבי מכשיר א.ס. יש חברה שקוראים לה נטלי אם אני לא טועה שמשכירה מכשירים לניטור לב עוברי ביתי. אולי מישהי פה מכירה פרטים עליהם. זה כרוך כמובן בהוצאה כספית מכובדת, השאלה היא אם זה שווה לך. שיהיה מלא בהצלחה ושההריון יהיה ארוך שלם ועגול עד הסוף הטוב.

טחג

New member
לא ממש, אני רק זוכרת

שבתחילת ההריון, כשראיתי את המודעה שלהם הסכום היה נראה לי די שפוי, ואז ראיתי שמדובר בעלות לשבוע ולא לחודש והחלטתי שזה לא רלוונטי. אני מנסה לצרף פה קישור לאתר שלהם ואז תוכלי לשאול אותם נטלי אש"פ, אני מקווה שזה חוקי לפי התקנון לקשר לאתר של חברה מסחרית. אם לא - תגידי לי ואני לא אעשה את זה יותר.

למעלה