שאלה נוספת

elgato2

New member
שאלה נוספת

אני בן 25 מסיים ( עוד סמסטר) לתואר הנדסאי אלקטרוניקה יש לי כאילו 14 שנות לימוד עבדתי לאחר הצבא כשנתיים בתפקיד הנדסאי אבל היית טכנאי .. ידע אנגלית יחסית טובה אני מחזק את הנגלית בוואל סטיט ( כול המרצים שם אומרים שאני דובר אנגלית חופשית מאוד כמו אמרקאי, למרות שיש לי שגאיות כתיב בכתיבה וקצת בעיות הגרמר ) אני רוצה להתחיל לדעת צרפתית גם .. יש לי חברים שגרים בטורונטו .. האם אני יכול להתחיל בפתיחת תיק להגר לקנדה וכמה זמן התהליך זה לוקח ?? חשבתי את הניקוד שלי הוא עומד על בין 67 ל 62 זה תלוי במבחנים של אנגלית שלי ( ITELS) ... ושאלה נוספת יש דרך לקבל עוד 10 ניקוד דרך ספונסרים האם חברים נחשבים ??? תודה רבה ..

אם תגמור את הפרוייקט

תקבל דיפלומה, ועבדת במקצוע בצבא, יש לך בדיוק 67 נקודות בתנאי שתקבל במבחן IELTS ציון 7 בכל ארבעת הפרקים בבחינה, זה לא קל, תצטרך לעבוד קשה, האפשרות השנייה שלך היא לעבור במסלול פרובינציאלי של אלברטה, או של מניטובה, או של בריטיש קולומביה, תצטרך לבוא לביקור הכנה ולמצוא מעסיק, במניטובה יש גם מסלול נוסף של המלצת הקהילה היהודית. אם אתה רוצה לבוא לטורונטו, אתה חייב לקבל הצעת עבודה, או להתאמץ מאד בלימודי האנגלית ובהכנה ל IELTS . התהליך לוקח נכון להיום שנה ו 8 חודשים, אין לנו מושג כמה זמן הוא ייקח בעתיד.

elgato2

New member
מה ציון 7??

מה זה ציון 7 ב IELTS ??? מה הרמה כמו אנגלית אקדמאית ?? או כמו פסיכומטרי?? או כמו בגרת באנגלית של 5 יח"ל ??

7 זה הציון המינימלי שמאפשר

לקבל את מקסימום הנקודות בסעיף שפה זרה במסלול SW פדרלי. הוא מקביל לידיעה טובה באנגלית ולא ברמה של שפת אם (יש גם 8 ו 9 ) 9 זו רמה של שפת אם. הרמה להערכתי היא של מי שקיבל 90 ומעלה בבגרות 5 יחידות באנגלית, צריך לקחת בחשבון שבבגרות אתה נבחן על קריאה, כתיבה והבנת הנקרא, ב IELTS אתה נבחן גם על הבנת הנשמע, ועל התבטאות בעל פה.

למעלה